Încasări FABULOASE la meciul Mayweather-McGregor: 500 MILIOANE dolari doar din Pay-per-View

Ultima actualizare:

    Meciul secolului.
Meciul secolului.

Meciul secolului, așa cum a fost numită confruntarea dintre boxerul Floyd Mayweather și luptătorul de UFC Conor McGregor, a generat venituri fabuloase pentru un eveniment sportiv.

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins pe irlandezul Conor McGregor prin KO tehnic, în meciul disputat la T-Mobile Arena din Las Vegas, la categoria semimijlocie, versiunea WBC. Americanul s-a impus în runda a zecea, după arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase mai multe lovituri.


    Mayweather s-a impus prin KO
Mayweather s-a impus prin KO

Meciul a generat sume imense, estimându-se că veniturile din încasări pay-per-view vor fi de 500 de milioane de dolari , iar cele din vânzarea de bilete vor fi de 70 de milioane de dolari.

În plus, s-au atras 25 de milioane de dolari din sponsorizări şi vânzarea de obiecte promoţionale va mai aduce trei milioane de dolari.

În total, se estimează că 60 de milioane de dolari reprezintă suma totală pariată cu privire la rezultatul confruntării de la Las Vegas, un record.

Mayweather ar putea obţine peste 200 de milioane de dolari în urma acestui meci, iar McGregor cel puţin 70 de milioane de dolari.

Centura WBC care conţine un număr impresionant de pietre preţioase şi o mare cantitate de aur. Centura este confecţionată din piele de aligator şi pe ea sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde şi un kilogram şi jumătate de aur de 24 de carate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net