Începe goana după puncte

Ultima actualizare:

    CSM Bucureşti va miza  totul pe cartea atacului  în meciul de disearăFoto: Mediafax
CSM Bucureşti va miza totul pe cartea atacului în meciul de disearăFoto: Mediafax

CSM Bucureşti are la dispoziţie şapte meciuri pentru a aduna cât mai multe puncte în grupele principale ale Ligii Campionilor. Primul hop e în această seară, pe teren propriu, contra danezelor de la Midtjylland.

„Tigroaicele” n-au câştigat decât două meciuri în actualul sezon al Ligii, ambele cu Rostov, însă aceste puncte nu vor mai conta în primăvara lui 2017 pentru că rusoaicele au părăsit deja competiţia. În schimb, CSM-ul va porni în grupele principale cu cele trei înfrângeri suferite în această toamnă, două cu Györ şi una cu Midtjylland. 

Returul cu nordicele de astăzi devine astfel un meci extrem de important pentru handbalistele noastre. Cu o victorie în ultima etapă a Grupei C, jucătoarele antrenate de Aurelian Roşca vor acumula primele două puncte în grupa principală din care vor face parte. Apoi, de la finalul lunii ianuarie, CSM-ul va disputa alte şase meciuri, tur-retur, cu cele trei echipe care vor veni din Grupa D. Norvegiencele de la Larvik şi slovenele de la Krim Ljubljana sunt deja calificate, iar pentru ultimul loc se bat danezele de la Esbjerg şi suedezele de la Sävehof. 

În sferturile Ligii Campionilor vor juca primele patru clasate în fiecare dintre cele două grupe principale formate din câte şase echipe.

Anul trecut, bucureştencele au cucerit trofeul celei mai importante competiţii intercluburi din Europa după ce au învins, după executarea loviturilor de departajare, campioana Ungariei, Gyor. Anul acesta, cele două echipe au fost colege în grupă, maghiarele impunându-se categoric în ambele partide disputate.

Clasamentul Grupei C

*Meciul Györ – Rostov s-a jucat aseară, după închiderea ediţiei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net