Nici nu a avut loc festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice și deja s-a consumat primul incident. Și nu oriunde, ci chiar în Satul Olimpic.


Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio va avea loc în această noapte, de la ora 2, ora României. Asta cu toate că la unele discipline au început deja întrecerile.

Până la rezultate, medalii și recorduri, s-a consemnat primul incident reprobabil la Rio. Chiar în Satul Olimpic, acolo unde sunt cazați sportivii.

Concret, boxerul marocan Hassan Saada a fost acuzat că a încercat să violeze două cameriste și a fost reținut de poliția braziliană. Mai mult decât atât, după ce a fost supus unui interogatoriu care a durat câteva ore, procurorii au cerut ca sportivul să fie închis pentru 14 zile. Asta în contextul în care luptătorul de 22 de ani ar fi trebuit să urce în ring mâine dimineață.

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, marocanul a rugat-o pe una dintre cameriste să facă o poză cu el, apoi a împins-o de perete și a încercat să o sărute. Pentru că s-a lovit de refuzul femeii, Saada s-a ofert să-i dea bani în schimbul întreținerii rporturilor sexuale.

 

Loading...
Citeste tot despre: