Incredibil! A încheiat 44 de maratoane în 44 de zile consecutive

Ultima actualizare:

    Acest sportiv a încheiat 44 de maratoane în 33 de zile consecutiveFoto: Facebook
Acest sportiv a încheiat 44 de maratoane în 33 de zile consecutiveFoto: Facebook

Pe 1 aprilie a acestui an, Peter Thompson (32 de ani) a pornit în aventura vieții sale. A participat la 44 de maratoane în țări diferite, timp de 44 de zile consecutive. Performanța sa a ajuns cunoscută în întreaga lume.

Aventura sa a început în Rusia și nu a vrut doar să-și testeze propriile forțe, ci a făcut acest lucru pentru o strângere de fonduri caritabile, după cum precizează Daily Star. Duminică, 14 mai, Peter și-a încheiat experiența la Dublin (Irlanda), unde a fost întâmpinat la linia de sosire de familie și de prieteni.

Timp de o lună și jumătate, impresionantul maratonist a strâns peste 20.000 de euro pentru acțiuni caritabile, dar în mod paradoxal, nu cursele au fost dificile, ci călătoria dintr-o țară în alta. Peter a mărturisit că toate formalitățile logistice au fost ca un coșmar. În fiecare zi, tânărul sportiv trebuia să se afle în altă țară, iar pentru a ajunge la timp, a fost nevoit să se folosească de toate mijloacele de transport posibile: tren, avion, autobuz, taxi, feriboturi etc.

Peter a suferit o rană la picior în timpul unui maraton, dar în general, nu a avut nicio problemă semnificativă. Vă imaginați că a avut un regim alimentar foarte strict și bine stabilit pentru a reuși o asemenea performanță, dar vă înșelați. Sportivul a mărturisit că lipsa timpului nu i-a permis să servească vreodată o masă completă, fiind nevoit să mănânce doar prăjituri, deci o cantitate mare de calorii pentru a cădea pe pistă epuizat.

El a mai declarat că a reușit să creeze legături foarte trainice cu oamenii pe care i-a întâlnit în cele câteva ore cât au durat competițiile , în ciuda faptului că era un necunoscut pentru toți ceilalți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net