Învinse de emoţii

Ultima actualizare:

    Andreea Munteanu  va evolua duminică  în două finale  la EuropeneFoto: AP
Andreea Munteanu va evolua duminică în două finale la EuropeneFoto: AP

Rezultate sub aşteptări ale sportivelor din România în calificările de la Campionatele Europene. Azi şi duminică vom avea reprezentante în doar trei finale.

Vedeta noastră, Diana Bulimar, nu a prins decât finala de la individual compus, deşi pornea ca favorită la medalii la sol şi bârnă. Din păcate pentru veterana lotului nostru lunile de inactivitate cauzate de accidentarea la genunchi au costat-o şi ea nu va putea lupta pentru medaliile pe aparate. Va fi, în schimb, prezentă, azi, de la ora 15.00, ora României, în finala de la individual-compus, acolo unde s-a calificat cu al 14-lea rezultat, foarte puţin faţă de valoarea ei. Totuşi, având în vedere că azi totul se va lua de la zero şi dacă va lăsa emoţiile deoparte, ea ar putea lupta pentru o medalie. Tot în ultimul act al întrecerii de la individual compus va evolua şi Laura Jurca, ajunsă între cele mai bune 24 de gimnaste de pe locul 15. Duminică, Andreea Munteanu va concura, de la ora 15.30, în două finale pe aparate: sol şi bârnă. Toate finalele vor fi transmise în direct la TVR 1. 

Din păcate, faţă de ediţia de anul trecut, palmaresul gimnastelor la aceste Europene va fi mult inferior. În 2014, în afară de aurul pe echipe – acum nu se organizează o astfel de competiţie – româncele au venit acasă cu un aur, un argint şi un bronz. Toate cucerite de Larisa Iordache, care, din păcate, e indisponibilă pentru această ediţie.

Românce în finale la CE

Vineri

  • 15.00: Diana Bulimar şi Laura Jurca – individual compus

Duminică

  • 15.30: Andreea Munteanu – finală bârnă 
  • 16.30: Andreea Munteanu – finală sol

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net