Jucătoarea germană de tenis Sabine Lisicki i-a făcut acreditare câinelui său la US Open

Ultima actualizare:

    Sabine Lisicki
Sabine Lisicki

Jucătoarea germană de tenis Sabine Lisicki a plecat în SUA, pentru ultimul turneul de Mare Şlem al anului, US Open, împreună cu câinele său, pe care l-a şi acreditat la competiţie, pentru a putea intra împreună cu ea în arenele de la Flashing Meadows din New York, informează cotidianul Bild.

Berlineza l-a luat în SUA pe Happy, un Yorkshire Terrier, pentru a-i purta noroc. Sabine revine la US Open cu amintiri neplăcute, după ce ediţia trecută a fost cu ghinion pentru ea. Germanca s-a accidentat destul de grav în timpul competiţiei de la New York, părăsind terenul într-un cărucior.

"Vreau să revin în forţă. Scopul meu rămâne acela de a deveni cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Aşa ghinion cum am avut în ultimul an nu mai pot avea", a spus Lisicki, 20 de ani, locul 22 în ierharhia profesionistă WTA, informează Mediafax.

Happy i-a purtat noroc, în primul tur, celei mai bune jucătoare germane a momentului. Sabine a învins-o pe adversara sa din ţara gazdă a turneului, Coco Vandeweghe, scor 6-1, 6-0.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net