Kassi: «Vreau o baghetă magică, să mă fac bine!»

Ultima actualizare:

    "I-am spus Moşului să aibă grijă de mami  şi tati!"
"I-am spus Moşului să aibă grijă de mami şi tati!"

În aşteptarea Crăciunului, fetiţa adoptivă a soţilor Rotariu nu a uitat să-i scrie Moşului care este cea mai mare dorinţă a ei. Chiar dacă este la vârsta la care ar trebui să-şi dorească dulciuri şi jucării, micuţa Kassandra speră la o minune: să devină un copil normal.

La doar şapte ani şi jumătate Kassandra Rotariu este un exemplu de viaţă. Chiar dacă suferă de o boală rară, osteomielită, care necesită o perioadă lungă de recuperare, micuţa a învăţat să lupte.

Elevă în clasa I, la o şcoală normală, cu profil sportiv din Timişoara, Kassi a participat zilele trecute la prima serbare şcolară. Alături de colegii săi, fetiţa adoptivă a soţilor Rotariu a cântat colinde şi a recitat poezii, convingându-l pe Moş Crăciun că merită cadourile primite din partea acestuia. Emoţiile nu au ocolit-o pe micuţa Kassandra atunci când i-a venit rândul să-i şoptească Moşului ce îşi doreşte să primească în noaptea sfântă de Crăciun.

Kassandra şi Cristian, alături de mama lor adoptivă, Dana

Kassandra şi Cristian, alături de mama lor adoptivă, Dana
Kassandra şi Cristian, alături de mama lor adoptivă, Dana

„I-am spus Moşului că vreau o baghetă magică care să mă transforme într-o fetiţă normală. Să-mi aducă sănătate şi să aibă grijă de mami şi tati, pentru că sunt foarte importanţi pentru mine", ne-a declarat micuţa.

Dorinţa de a merge la o şcoală normală o ambiţionează pe Kassandra în fiecare zi, şi în ciuda problemelor pe care le are, micuţa este printre cei mai buni elevi ai clasei. Deşi a suferit până acum 32 de operaţii, fetiţa soţilor Rotariu va fi supusă la cea de-a 33 a intervenţie chirugicală în luna ianuarie pentru reconstrucţia braţului drept. „Medicii au mari speranţe ţinând cont că nu va mai fi vorba de o tijă metalică, ci chiar de osul pe care îl vor lua din claviculă" ne-a povestit soţia fostului internaţional, Dana Rotariu.

Nici fiul adoptiv al familiei Rotariu, Cristian (10 ani jumătate), nu se poate bucura de o viaţă normală pentru că are diabet. Chiar dacă e o boală cu care poţi trăi, puştiul are un program bine stabilit fiind nevoit să facă insulină de 4 ori pe zi înainte de mese. La fiecare 3 luni, el e internat în spital pentru analize complete, care îi ajută pe medici să-i stabilească dieta şi cantitatea de insulină zilnică.

Click! Spune

Cei care vor să o ajute pe Kassandra o pot face donând orice sumă în conturile:Cont lei: RO34BRDE 360SV18398993600Cont euro: RO70BRDE 360SV80487003600Cont dolari: RO29BRDE 360SV96418133600Titular: Daniela Liliana Rotariu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net