Kubica, tot mai aproape de revenirea în Formula 1

Ultima actualizare:

    Robert Kubica
Robert Kubica

Pilotul de Formula 1 Robert Kubica a fost operat din nou. Polonezului i-au fost introduse două proteze care au ca menire refacerea mobilitatăţii cotului drept.

De curând Kubica a testat un simulator de F1 iar în baza performanţelor pe care le-a avut atunci fost supus unei intervenţii chirurgicale într-un spital din Verona. Operaţia efectuată de medicul Ruggero Testoni a fost un real succes, pilotul putând manevra complet volanul.

"Acum, el poate învârti complet volanul. Înainte, el nu era în stare să-şi rotească plama în jos şi era nevoit să ia o mână de pe volan ca să vireze la stânga. Operaţia a fost precedeată de o serie de teste pe simulatorul unui monopost de Formula 1", a spus Testoni.

Kubica, care locuieşte în regiunea italiană Toscana, trebuie să revină des la spitalul din Verona pentru fizioterapie.Înainte de această intervenţie, Kubica fusese supus la cinci intervenţii chirurgicale, după accidentul produs la un raliu în Italia, în 5 februarie 2011, când a suferit mai multe fracturi la mâna şi piciorul drepte.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net