Larisa Iordache, a doua medalie de aur la Europene! S-a impus și la sol

Ultima actualizare:

    Larisa IordacheFoto: Guliver/ GettyImages
Larisa IordacheFoto: Guliver/ GettyImages

Larisa Iordache a fost regina finalelor pe aparate din cadrul Campionatului European de gimnastică. Românca a cucerit două titluri continentale și o medalie de argint.

Larisa Iordache a cucerit duminică, după contestație, titlul european la sol. Ea a fost notată inițial cu 13,050, o notă mai mică decât a reprezentantei Turciei, dar după contestație nota ei a fost mărită, până la 13,450, câștigând detașat titlul. Inițial, arbitrii nu au notat câteva elemente de dificultate a exercițiului.

Acesta a fost al doilea aur cucerit de Larisa după obținut cu o jumătate de oră mai devreme la bârnă, acolo unde argintul a fost ocupat de Silviana Sfiringu.

Tot Larisa, care a revenit în concurs după trei ani de pauză, timp în care a suportat trei operații chirurgicale la picior, a mai urcat pe podiumul probei de sărituri, unde a ocupat locul 2. Această medalie se adaugă și celei de argint din proba pe echipe.

La junioare, care au avut Europenele tot la Mersin, România a obținut un succes istoric, cucerit, prin Ana Maria Bărbosu, toate cele 6 medalii de aur acordate: echipe, individual compus, sărituri, paralele, bârnă și sol. Titlul la junioare a fost cucerit după 28 de ani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net