Gimnasta Larisa Iordache a fost supusă la o nouă intervenție chirurgicală, a treia, la tendonul ahilian stâng, de această dată la o clinică din Viena. Sportiva se arată optimistă privind recuperarea în vederea participării la Campionatul Mondial din 2019, respectiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.


Federația Română de Gimnastică le-a mulţumit antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang pentru sprijinul acordat sportivei. În mesajul postat pe pagina oficială de Facebook se scrie: ”A treia oară cu noroc! După două intervenţii chirurgicale nereuşite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operaţie a tendonului ahilian, de această dată la Viena, în cadrul clinicii Wiener Privatklinik. Îi mulţumim pe această cale domnului profesor doctor Weinstabl pentru implicare şi profesionalism, dar şi domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang pentru sprijin. Tare, Lari! Sănătate şi recuperare rapidă! Alături de tine!”.
În octombrie 2017, la Campionatul Mondial de la Montreal, Larisa Iordache s-a accidentat în timp ce se încălzea pentru calificările la sol. Dinamovista își propunea să se califice în finală la individual-compus, dar a părăsit sala într-un scaun cu rotile...

Diagnosticul medicilor a fost dur: ruptură de tendon ahilian stâng. Larisa Iordache a fost supusă la două operaţii în ţară, dar nu s-a refăcut complet, astfel că a ajuns din nou la intervenţie chirurgicală, de această dată la Viena.

 
 
Loading...