Larisa Iordache a revenit în sala de gimnastică după 16 luni

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache a revenit in sala de antrenamentFOTO: Instagram
Larisa Iordache a revenit in sala de antrenamentFOTO: Instagram

Revenire de senzație în activitate. Larisa Iordache (22 de ani), multiplă campioană europeană, medaliată la Mondiale și Jocurile Olimpice, s-a reîntors în sala de gimnastică. De la ultimul antrenament, ea a suferit trei operații.

Calvarul Larisei a început la Montreal, la Campionatele Mondiale din 2017, atunci când și-a rupt tendonul lui Achile la piciorul stâng chiar la încălzire. De atunci, a suferit trei operații, însă doar ultima a fost reușită, iar de o săptămână a primit undă verde pentru a relua antrenamentele. ”Perioada aia grea s-a terminat. Acum începe o perioadă mult mai grea, dar mult mai plăcută. Mă aşteptam să fie mult mai greu pentru mine, dar se pare că am foarte multă energie după această perioadă de inactivitate”, a declarat pentru Telekom Sport Larisa Iordache. Alături în această încercare de a prinde lotul pentru Mondialele din toamnă îi sunt Octavian Bellu și Mariana Bitang, care au acceptat rugămintea gimnastei de a o ajuta. ”M-am întors cu doamna Mariana şi domnul Bellu. Toată perioada, de la ultima parte a operaţiei şi a recuperării, au fost alături de mine şi m-au ajutat. Mă motivează, mă ajută şi în fiecare zi de antrenament sunt foarte optimişti din punct de vedere al pregătirii. Sper să fie la fel de acum încolo. Şi înainte m-au ajutat foarte mult şi m-au adus pe linia de plutire şi acum fac acelaşi lucru”, a mai spus Larisa.

Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică, a confirmat pentru aceeași sursă care este motivul pentru care Larisa a reluat colaborarea cu foștii ei tehnicieni: ”Larisa a comunicat faptul că are nevoie de antrenori care să o strunească şi să o pună pe linia corectă pentru a ajunge într-un timp relativ scurt la ceea ce îşi doreşte, sunt perfect de acord cu ea. A fost alegerea ei. Belu şi Bitang au fost mereu oamenii care au ştiut când să dea o mână de ajutor gimnasticii”, a declarat campioana olimpică din 2000.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net