Larisa, primul pictorial cu noile silicoane!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Larisa Drăgulescu (28 ani) nu mai are inhibiţii de când şi-a pus silicoane. Blondina a plătit aproximativ 4.000 de euro pentru această operaţie, la sfârşitul anului trecut, iar acum se bucură din plin de rezultate.

Chiar dacă nu se află la prima experienţă de acest gen, fosta soţie a gimnastului Marina Drăgulescu recunoaşte că acest pictorial este mult mai special decât toate cele realizate până acum.

Mai sigură pe ea ca niciodată, blondina a renunţat la haine dar şi la o parte din lenjeria intimă realizând o şedinţă foto incendiară pentru emisiunea Drept la Ţintă, de la Kanal D.

Larisa şi Bogdan au pozat în mai multe ipostaze

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Alături de Bogdan Oglean (21 ani), un tânăr aspirant la celebritate, blondina s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea ei. „Pentru mine acest pictorial a fost ca o provocare. Sunt foarte mândră de felul în care arăt, iar silicoanele au fost o dorinţă mai veche de-a mea.

Bogdan îmi este foarte bun prieten, nici nu se pune problema de o relaţie, el fiind cu şapte ani mai mic decât mine. Ştiam că îi place foarte mult să pozeze şi a fost prima persoană la care m-am gândit când am primit această ofertă", ne-a declarat Larisa Drăgulescu.

Cel mai incitant pentru blondă a fost instantaneul din spatele gratiilor

simeon stalpnicul png

Dacă unii prieteni au apreciat-o şi au felicitat-o pentru acest pictorial, alţii au criticat-o destul de dur, fiind de părere că acest gest nu este decent faţă de cei doi copii, Beatrice (8 ani) şi Richard (7 ani), pe care îi are cu fostul gimnast, Marian Drăgulescu.

„Copiii mei nu au nici o legătură cu ce vreau eu să fac pe plan profesional. Nu mi-am neglijat niciodată atribuţiile de mamă, ba mai mult, acest proiect este o sursă de venit pentru familia mea", ne-a mai mărturisit Larisa, deranjată de criticile primite.

A reluat relaţia cu Marian de dragul copiilor

Sărbătorile de iarnă au fost un prilej foarte bun pentru foştii soţi Drăgulescu de a relua legătura. De dragul celor doi copii, Richard (7 ani) şi Beatrice (8 ani) pe care îi au împreună, Larisa şi Marian au hotărât să îngroape securea războiului şi să înceapă anul 2013 în relaţii de prietenie. Fostul gimnast şi-a îndeplinit cu brio datoria de tată în Ajunul Crăciunului, trimiţându-le celor mici câteva pachete cu jucării dar şi rechizite pentru şcoală.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net