Le-au pus gând rău bărbaţilor din Formula 1

Ultima actualizare:

    Tatiana a strălucit  într-o ţinută elegantă  la o gală de binefacere
Tatiana a strălucit într-o ţinută elegantă la o gală de binefacere

Formula 1 nu mai este un sport exclusiv al bărbaţilor. O dovedeşte o tânără din Columbia, Tatiana Calderon, în vârstă de 23 de ani. Bruneta a semnat cu echipa Sauber şi va fi pilot de antrenamente pentru scuderia din Formula 1. În prezent, este singura femeie într-o asemenea poziţie în circuit, însă Tatiana nu se mulţumeşte doar cu atât.

Femeile făceau parte mai mult din decor în lumea curselor de maşini cu mulţi cai putere. Lucrurile tind să se schimbe în ultimul timp, iar dovada cea mai recentă o reprezintă ”transferul” făcut de una dintre cele mai vechi echipe din Formula 1. Oficialii de la Sauber au adus ca pilot de antrenamente o reprezentantă a sexului frumos. În vârstă de doar 23 de ani, Tatiana Calderon este o împătimită a vitezei, fostă concurentă în circuitul GP3. ”De abia aştept să lucrez cu echipa şi să învăţ cât se poate de mult. Este un pas mai aproape de visul meciu, acela de a lua startul într-o cursă din Formula 1”, a spus Tatiana. 

simeon stalpnicul png

Cei de la Sauber au mai avut o tentativă de a coopta în angrenajul echipei o femeie, pe Simona de Silvestro, pe care au încercat să o aducă aproape de Formula 1, însă proiectul s-a dovedit a fi un eşec total, ea preferând să participe la cursele din Formula E. Revenind la noul pilot de la Sauber, columbianca de 23 de ani a început deja antrenamentele pe simulator şi lucrează cu inginerii echipei. Scuderia elveţiană are în conducere o femeie, Monisha Kaltenborn, iar cei de la Williams sunt conduşi de Claire, fiica fondatorului echipei, Frank Williams.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net