Lewis Hamilton a pornit ca din puşcă în noul sezon din Formula 1

Ultima actualizare:

    Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, campionul mondial en titre, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Australiei, prima etapă a sezonului de Formula 1, el fiind urmat de colegul său, germanul Nico Rosberg, şi de un alt german, Sebastian Vettel, de la Ferrari.

Pe locul 4 s-a clasat brazilianul Felipe Massa de la Williams, iar conaţionalul său, Felipe Nasr, de la Sauber, debutant în Marele Circ, a fost al cincilea.

Australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) a trecut linia de sosire pe locul şase, înaintea germanului Nico Hulkenberg (Force India), clasat al şaptelea.

Pe locurile 8-10 s-au situat suedezul Marcus Ericsson (Sauber), spaniolul Carlos Sainz jr. (Toro Rosso), de asemenea debutant, şi mexicanul Sergio Perez (Force India).

Britanicul Jenson Button (McLaren-Honda) a fost ultimul pilot care a terminat MP al Australiei, o cursă ce s-a desfăşurat cu numai cu 17 piloţi pe grilă. Echipa Manor nu a putut lua startul pe circuitul din Albert Park, în timp ce finlandezul Valtteri Bottas (Williams) a acuzat dureri la spate şi a fost spitalizat sâmbătă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net