Americanul Tiger Woods a revenit acolo unde nimeni nu mai credea atunci când amantele care îi „îmbogăţiseră” viaţa amoroasă ieşeau la iveală precum ciupercile după ploaie. De luni, Tiger e din nou lider mondial la golf!


Woods a dominat acest sport aşa cum nimeni nu o mai făcuse până la el. Probabil că nu ar fi părăsit şefia clasamentului mondial dacă nevasta nu-i spargea capul într-o criză de gelozie, iar presa nu începea să investigheze viaţa tumultoasă a celui care părea un model de comportament şi în afara terenului de golf.

Astfel, după 623 de săptămâni de prezenţă neîntreruptă pe primul loc în clasamentul mondial, interval cuprins între 1997 şi octombrie 2010, Tiger coborâse, în plin scandal de divorţ, de pe poziţia de lider.

Prăbuşirea a fost atunci deplină. Tiger parcă uitase loviturile, aşa că aluneca în ierarhie ca un copil pe tobogan. Iar la 2 octombrie 2011 a ieşit chiar din Top 50! Finalul anului 2011 i-a adus şi revirimentul, iar victoria de la Chevron World Challenge, prima după 749 de zile în care nu mai câştigase nici un turneu, i-a adus un salt de 31 de locuri, până pe poziţia 21 în lume.

Acum, după 29 de luni, Tiger a revenit acolo unde îi este locul. A câştigat titlul la Bay Hill, al 77-lea din carieră şi este din nou pe primul loc în clasamentul mondial al golferilor profesionişti.

Se iubeşte cu Lindsay Vonn

CLIIMA20130326_0203_1.jpg

Tiger Woods a reînvăţat să zâmbească (Fotografii: reuters)


Tiger Woods este refăcut nu doar pe plan sportiv, ci şi pe cel sentimental. El se iubeşte, de aproximativ trei luni, cu multipla campioană la schi Lindsay Vonn. Americanca e considerată cea mai bună schioare din istorie, bătând toate recordurile din acest sport.
Loading...
Citeste tot despre: