Lovitură pe piața media: TVR a pierdut drepturile pentru CE și CM de handbal. Unde se vor vedea competițiile

Ultima actualizare:

    Cristina Laslo și-a găsit loc în echipa RomânieiFoto: sportpictures.eu
Cristina Laslo și-a găsit loc în echipa RomânieiFoto: sportpictures.eu

TVR a primit o lovitură serioasă la doar o zi după ce a terminat difuzarea Campionatului European de handbal feminin, la care România a ocupat locul 4. În următorii trei ani Europenele și Mondialele de handbal masculin și feminin se vor vedea la Telekom Sport și la DigiSport.

Campionatul Mondial de Handbal masculin va fi primul difuzat pe Telekom Sport și Digi Sport. În competiţie s-au calificat 24 de echipe care îşi vor disputa titlul în perioada 10 - 27 ianuarie 2019, în Germania şi Danemarca, iar noutatea turneului este echipa unificată a Coreei de Nord şi de Sud. Echipa de României a fost eliminată de Macedonia în play-off.

La finalul anului viitor, va avea loc Campionatul Mondial de Handbal feminin în Japonia (30 noiembrie – 15 decembrie 2019). Echipa României şi-a asigurat calificarea după ce a obţinut locul patru la turneul final al Campionatului European, desfăşurat în Franţa.

Digi Sport și Telekom Sport vor transmite, de asemenea, Campionatele Europene de handbal masculin şi feminin din 2020. Turneul european de handbal masculin din 2020 va fi primul în care se vor califica 24 de echipe, astfel că se vor juca mai multe meciuri, respectiv 65 în loc de 47 de meciuri. Cel feminin va avea loc în perioada 3-20 decembrie și va avea loc în Danemarca și Norvegia.

În 2021, Mondialele masculine vor avea loc în Egipt, iar cele feminine în Spania, datele urmând să fie anunțate. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net