Lucian Bute: "Cu Ward aş boxa şi la el acasă"

Ultima actualizare:

    Lucian Bute * Foto: Reuters
Lucian Bute * Foto: Reuters

Pugilistul Lucian Bute a declarat după finala Super Six, din noapte trecută, câştigată de Andre Ward, că oraşul New York este o opţiune pentru un eventual meci cu boxerul american. "Mister KO" a adăugat că este dispus să îl înfrunte pe acesta chiar şi la el acasă, în Oakland.

Americanul Andre Ward a unificat titlurile WBA şi WBC la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe britanicul Carl Froch, sâmbătă, la Atlantic City, în finala Turneului Super-Six. Ward a câştigat în urma deciziei unanime a arbitrilor-judecători: 118-110, 115-113 şi 115-113. Americanul rămâne neînvins după 25 de meciuri, iar britanicul a înregistrat a doua înfrângere în 30 de meciuri. "Aş putea boxa cu Ward la New York, care este o opţiune. Sunt gata şi să merg la el acasă (n.r. - în Oakland, California)", a spus Bute.

Lucian Bute a vorbit şi despre finalistul Super Six, britanicul Carl Froch, care a spus în mod repetat că românul este supraestimat: "L-aş face KO pe Froch. Atunci când am boxat cu Brian Magee, l-am învins după zece runde, iar Froch s-a impus în 11 reprize. Când el l-a înfruntat pe Glen Johnson, un arbitru-judecător a fost de părere că este egalitate, 114-114, iar atunci când eu am boxat cu Johnson am câştigat foarte clar".

Lucian Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârstă de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net