Lucian Bute: ”După ce a căzut a treia oară mi-am zis că e de ajuns”

Ultima actualizare:

Fericit pentru această nouă victorie, Bute a declarat după meciul câștigat prin KO, în rundul 9: ”A fost o luptă foarte dificilă pentru că Brinkley a dovedit mult curaj. Cred că dacă nu m-aș fi pregătit atât de serios ar fi fost și mai complicat pentru mine. În fond, am reușit trei KO  în această seară... Atunci când a căzut a treia oară mi-am spus că e de ajuns!”.

"A fost greu la început, nu reuşeam să-mi intru în ritm. Apoi antrenorul mi-a spus să atac mai mult cu upercutul, iar tactica a funcţionat. Brinkley a boxat cu mult curaj şi asta m-a surprins. Nu credeam că se va ridica după ce a căzut prima oară, a fost o lovitură solidă, mi-am simţit mâna cum a traversat corpul său.. Este puţin ca şi cum aş fi câştigat de trei ori prin KO în acelaşi meci. După ce a căzut a doua oară, avea nasul spart. L-am atins puternic cu mâna stângă, dar s-a ridicat. Jesse Brinkley este un boxer curajos. Acum sunt pregătit pentru orice adversar", a declarat Bute.

"De fiecare dată când îl trimiteam la podea, eram surprins să-l văd că se ridica. În repriza a cincea l-am lovit atât de tare la ficat că am crezut că i l-am mutat din loc. Când era la podea, părea să sufere foarte tare şi am crezut că am câştigat. Însă nu, el s-a ridicat. Am luat şi eu ceva lovituri, este adevărat mai multe decât de obicei, dar acest băiat a fost extrem de tenace şi curajos. Nu i-a fost frică să-şi compromită apărarea pentru a ataca. Sunt convins că i-am spart nasul şi cred că a suferit mult în reprizele a opta şi a noua"

Antrenor al lui Bute la Interbox, Stephan Larouche l-a caracterizat astfel pe Jesse Brinkley: ”Este un boxer dificil de citit. A făcut multe lucruri pe care nu le-am mai văzut la el în meciurile pe care le-a mai disputat”. Canadianul a pomenit și despre un aspect mai puțin vizibil, și anume că este pentru ultima oară când Diaconu va avea meci chiar înainte de disputa lui Bute - acesta din urmă nu s-a putut concentra foarte bine fiind atent la ce făcea în ring prietenul său. ”L-a influențat emoțional pe Lucian”.

Președinte la Interbox, Jean Bedard a pomenit apoi despre posibilitatea ca Bute să lupte cu Pavlik anul viitor: ”Faptul că Lucian a mers până în rundul nouă va facilita munca mea. În aceste condiții, Pavlik va fi cu siguranță interesat de oferta noastră”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net