Lucian Bute "a făcut baie" în zăpadă

Ultima actualizare:

    Lucian Bute  nu se teme  de zăpadă
Lucian Bute nu se teme de zăpadă

Fostul campion mondial al boxerilor profesionişti, Lucian Bute, se pregăteşte intens pentru meciul de revenire. E atât de hotărât să obţină victoria pe 24 februarie, încât nici zăpada nu îl sperie.

Aflat la Quebec, în Canada, unde şi-a stabilit baza de pregătire, Lucian Bute a avut ieri un antrenament dur: a alergat şi a făcut exerciţii în zăpadă, deşi era doar în slip! Pe 24 februarie, tot la Quebec, Lucian Bute va lupta împotriva columbianului Eleider Alvarez, într-un meci care ar putea să-i relanseze cariera pugilistului român. Învingătorul din acest meci va lupta apoi cu Adonis Stevenson, posibil pentru titlul WBC la categoria semigrea, la 22 sau 24 aprilie. 

În vârstă de 37 de ani, Bute revine în ring după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack din 30 aprilie 2016, meci desfăşurat la Washington şi încheiat la egalitate, confruntare în urma căreia suedezul şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC. La 25 noiembrie, Comisia de box şi wrestling din Washington DC a anunţat că a acceptat explicaţiile pugilistului român Lucian Bute, conform cărora substanţa cu care a fost depistat pozitiv a provenit dintr-un supliment contaminat, astfel că boxerul va putea lupta din nou. Cele două părţi au ajuns la un acord ca Bute să doneze 50.000 de dolari programului WBC de luptă împotriva dopajului. În plus, pugilistul a acceptat o “suspendare teoretică” de şase luni, care s-a încheiat la 6 noiembrie 2016.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net