Lucian Bute a primit o distincţie din partea IBF

Ultima actualizare:

Potrivit sursei citate, preşedintele IBF, Daryl J. Peoples, a ţinut să sublinieze astfel progresele făcute de boxerul român şi nu a omis să evidenţieze apărările cu succes ale titlului mondial din ultimii ani.

"Mă simt privilegiat. Îmi place boxul şi nu fac acest sport pentru onoruri, dar te simţi răsplătit când vezi că munca ta e recompensată de către federaţie", a recunoscut Bute.

În altă ordine de ideei, site-ul boxingnews24.com notează că Lucian Bute şi-ar putea pune centura în joc în faţa boxerului american Jesse Brinkley, în cazul în care nu se va ajuge la un acord asupra unul duel al pugilistului român cu americanul Kelly Pavlik.

"Lucian Bute ar putea să-l înfrunte pe challengerul obligatoriu Jesse Brinkley în următoare dispută, în cazul în care lupta între Bute şi fostul deţinător al centurilor la supermijlocie, versiunile WBO/WBC, Kelly Pavlik, nu va fi perfectată. Bute vrea lupta cu Pavlik, la fel ca şi postul HBO. Cu toate acestea, nu este clar dacă şi promotorul lui Pavlik, Bob Arum, va fi dispus să rişte să-l pună într-un duel pe sportivul său împotriva unui luptător talentat ca Bute, atât de curând după ce Pavlik a fost învins de Sergio Martinez", notează sursa citată.

Lucian Bute (26-0-0, 21 K.O.) l-a învins, în data de 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. În aceeaşi zi, Pavlik a pierdut centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea WBC/WBO, în faţa argentinianului Sergio Martinez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net