Lupta pentru calificărea la Jocurile Olimpice continuă pe terenurile de la Politehnică

Ultima actualizare:

    Terenurile de la Politehnică vor fi pline în weekend de practicanții baschetului 3x3
Terenurile de la Politehnică vor fi pline în weekend de practicanții baschetului 3x3

Baschetbaliștii români au o nouă oportunitate de a aduna puncte importante în speranța calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de baschet 3x3.

Cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice a intrat în linie dreaptă, cu mai puțin de două luni rămase până la 1 noiembrie, termenul limită stabilit de către Federația Internațională de Baschet 3x3. România se află în mijlocul unui duel aprig pentru calificarea directă la Tokyo și fiecare punct acumulat de către jucătorii români contează în FIBA 3x3 World Rankings.

Terenurile din Universitatea Politehnică București vor fi în weekend gazda unui nou eveniment major, Decathlon Streetball susținut de Ferratum Money, unde vor participa peste 300 de jucători, la toate categoriile de vârstă.

Popularitatea baschetului 3x3 în România a fost confirmată din nou, limita de 80 de echipe participante fiind atinsă după mai puțin de două ore de la startu înscrierilor.Decathlon Streetball, eveniment aflat la cea de-a doua ediție, începe vineri după amiază și este al 15-lea din calendarul Sport Arena Streetball din acest an.Participanții vor trăi din nou atmosfera tipică evenimentelor de baschet 3x3, cel mai popular sport urban de echipă, cu peste 250 de milioane de practicanți în întreaga lume. Muzică, concursuri pentru jucători dar și pentru spectatori, invitați speciali și multe alte surprize vă așteaptă în acest weekend pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Pe lângă meciurile de baschet 3x3, nu vor lipsi tradiționalele concursuri, iar Ferratum Money, partener al evenimentului, pune la bătaie premii în bani în valoare de 500 de lei zilnic pentru cei mai îndemânatici pasionați de baschet.

Programul complet al meciurilor poate fi găsit pe site-ul oficial, 3la3.ro, competiția urmând să se încheie duminică seara, atunci când sunt programate fazele finale la toate categoriile de vârstă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net