Maria Sharapova a crescut vânzarea pastilei interzise

Ultima actualizare:
Numele Mariei este  folosit pentru a  promova medicamentul
Numele Mariei este folosit pentru a promova medicamentul

Maria Sharapova a şocat o lume întreagă după ce s-a descoperit că de 10 ani lua un medicament menit să-i mărească capacitatea fizică, dar pe care ea l-a considerat un tratament cardiac.

De când rusoaica Maria Sharapova a făcut anunţul referitor la medicamentul pe care-l ia de mai bine de zece ani, vânzările produsului au crescut incredibil. Site-urile online pe care se comercializează medicamentul îl promovează cu numele tenismanei. Dacă pentru vânzări asta dă bine, pe sportiva din Rusia o atacă mai toţi din tenis. Mulţi au crezut-o şi s-au solidarizat cu frumoasa rusoaică, dar nimeni din lumea “sportului-alb”.

Partenerii din circuit nu sunt de această părere, iar scoţianul Andy Murray a declarat chiar că nu crede în scuzele Mariei şi că mai mult ca sigur n-a fost un accident, ci dopaj curat. “Maria e o persoană antipatizată în circuit. Nu are nici o prietenă şi nu trebuie să aştepte vorbe frumoase de la colege”, a declarat Chris Evert, o legendă vie a tenisului feminin. “E o zi tristă pentru acest sport. Tenisul trebuie să arate curat”, a declarat chiar şi spaniolul Rafael Nadal, şi el suspectat la rândul lui că s-a dopat. Cel mai dur a fost însă scoţianul Andy Murray.


    Numele Mariei este  folosit pentru a  promova medicamentul
Numele Mariei este folosit pentru a promova medicamentul

“Mi-e greu să cred că toţi iau Meldonium pentru probleme cardiace. Să fim serioşi. Ar însemna să fie prea mulţi bolnavi de inimă. E o pată şi o ruşine. Până la clarificarea situaţiei, trebuie să fim precauţi. Nu îmi dau seama de ce furnizorul meu de rachete nu se dezice de acest episod. A greşit grav şi trebuie să rămână suspendată”, a spus scoţianul, care ar vrea ca cei de la Head să nu mai rămână alături de Sharapova şi să rezilieze contractul, la fel ca cei de la Nike sau Porsche.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net