Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituri, la Cupa Mondială de la Varna

Ultima actualizare:

    Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituriSursă foto: Profimedia
Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituriSursă foto: Profimedia

Motiv de bucurie pentru gimnastica românească! Sportivul român Marian Drăgulescu s-a calificat, vineri, în finala de la sărituri, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Varna (Bulgaria), cu a şasea medie, 14,125.

Drăgulescu (40 ani), sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de sărituri, a fost notat cu 14,150 la prima încercare şi cu 14,000 la a doua. Azerul Ivan Tihonov a avut cea mai bună medie în calificările la acest aparat, 14,550 puncte.

''Îmi doresc să cresc forma şi dificultatea de la competiţie la competiţie, iar la Olimpiadă să ajung la maxim de formă'', a precizat Drăgulescu pe Facebook după calificarea în finală.

Finala de la sărituri va avea loc duminică, de la ora 14:00.

Marian Drăgulescu participă la JO de la Tokyo

Gimnastul român va participa și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Este a 5-a olimpiadă la care Marian Drăgulescu participă și a dezvăluit că își dorește să câștige aurul olimpic, gimnastul fiind motivat să dea tot ce are mai bun pentru a-și încheia cariera într-un mod spectaculos. După participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Marian Drăgulescu dorește să renunțe la gimnaastică întrucât vârsta începe să își spună cuvintele, potrivit propriilor declarații făcute în emisiunea Denisei Rifai. 

"Da, știu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta...Ultimii trei ani au fost foarte grei, adică în sală, văd, e un consum foarte mare fizic, psihic, de energie. Întotdeauna am revenit ca să fiu numărul 1, dacă nu sunt numărul 1 nu prea mai e motivația asta foarte mare de a continua, plus că, după o vreme, organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel foarte performant. Încep deja genunchii să mă doară, gleznele, umerii, dar na, asta e.”, a spus gimnastul Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu și-ar dori ca după retragerea din gimnastică să devină antrenor, dar se gândește serios să intre și în politică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net