„Bestia” Kliciko a fost doborâtă pentru a doua oară consecutiv, în runda 11, într-un meci în care a fost pus de trei ori la pământ. Adversarul său, Anthony Joshua, l-a luat cu asalt pe ucrainean, determinându-l pe arbitru să declare KO tehnic.


Vladimir Kliciko (41 de ani) și Anthony Joshua (27 de ani) au pus în joc, fiecare, cele două centuri WBA și IBO, respectiv centura IBF și s-au luptat pe stadionul Wembley, în fața a 90.000 de spectatori (nu au mai fost atât de mulți de 80 de ani), după cum relatează GSP.ro.

A trecut un an și jumătate de la ultima înfrângere a lui Kliciko în fața lui Tyson Fury, dar „Ciocanul de oțel” s-a întors în ring după ce a acceptat provocarea britanicului Joshua. Meciul dintre cei doi pugiliști a stârnit un interes uriaș, aproape istoric. De 80 de ani nu s-au mai adunat 90.000 de spectatori pe Wembley (mai exact din anul 1939, la meciul dintre Len Harvey și Jock McAvoy).

Joshua l-a doborât de trei ori pe Kliciko în runda 11. Întâi un upercut și apoi un croșeu de stânga în figură și „Ciocanul de oțel” a fost pus de două ori la pământ. Deși s-a ridicat, Kliciko n-a mai putut să reziste în fața atacurilor violente ale lui AJ, fiind însă salvat de arbitru care a decis să oprească meciul.

Joshua, vizibil emoționat după succesul uriaș, a vorbit la finalul partidei: ”Ce pot să zic? Cel mai important e că în trei ani și jumătate la profesioniști palmaresul meu e 19-0. Nu sunt perfect, dar încerc să fiu. Vreau să îi mulțumesc antrenorului meu, dar și celor 90.000 de oameni care au venit aici. În ultimul rând, vreau să îi mulțumesc lui Vladimir. E un model în ring și în afara lui și am numai respect și dragoste pentru el", a declarat AJ, potrivit sursei citate.

Loading...