Meciul Bute - Mendy, prima rundă la DNA

Ultima actualizare:

    Bute l-a învins prin KO  pe francezul Mendy  în gala disputată la Bucureşti
Bute l-a învins prin KO pe francezul Mendy în gala disputată la Bucureşti

Scandalul continuă în boxul românesc! Patru dintre membrii Biroului Federal al Federaţiei Române de Box au făcut ieri câte o vizită la DNA, unde încearcă să desluşească iţele organizării partidei Bute - Mendy. Toţi l-au acuzat pe Obreja de nereguli.

Vicepreşedintele FR de Box, Fănel Trandafir, a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că şi-a dat acordul ca gala de box să fie organizată exclusiv de firma preşedintelui Rudel Obreja, însă credea că astfel vor intra bani şi în conturile forului.

„Nu s-a votat în Biroul Federal dacă banii să intre la domnul Obreja. El a venit cu un SRL pentru această gală de box, iar eu am fost de acord cu gândul că vor intra nişte bani în FR de Box. Nu a intrat nici un ban în FR de Box", a spus Trandafir.

Prezent şi el la DNA, Titi Tudor, fostul antrenor al lui Doroftei, a susţinut că în Biroul Federal din luna aprilie 2011 nu s-a discutat despre gală şi a precizat că anumite paragrafe, care prevedeau eliberarea unei licenţe pentru organizarea evenimentului, au fost trecute în procesul verbal al şedinţei după ce el îl semnase. „Şi noi ne întrebăm cine i-a dat drepturile exclusive de organizare a galei firmei lui Obreja. Nu ştiu cine a făcut fals, eu am rămas surprins şi totuşi scrie", a spus Titi Tudor.

Organizată la Romexpo, la 9 iulie 2011, gala de box profesionist „Campion pentru România", care a inclus şi meciul Lucian Bute - Paul Mendy, se află sub lupa DNA pentru fapte penale ale lui Obreja.

Practic, în baza unui contract de exclusivitate de la federaţia condusă de Obreja, firma lui Obreja, Europlus Computers SRL, a obţinut, prin negociere directă de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus atunci de Elena Udrea, un contract de 10.175.168 de lei, având ca obiect „Promovarea brandului turistic al României".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net