Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va avea loc în Canada

Ultima actualizare:

    Lucian Bute
Lucian Bute

Reprezentanţii InterBox au lămurit situaţia. În 5 noiembrie, la Montreal sau Quebec, Lucian Bute îşi va pune centura de campion mondial IBF în joc. Adversar îi va fi jamaicanul Glen Johnson (42 de ani), cel care, iniţial, anunţase că este nemulţumit de oferta financiară ce i-a fost făcută de canadieni.

Preşedintele InterBox, Jean Bedard, a anunţat că favorit pentru a găzdui disputa este oraşul Quebec. Acesta a mai precizat, totodată, că lui Mikkel Kessler i-a fost făcută o nouă ofertă, însă danezul a refuzat, preferând să se bată cu Robert Stieglitz, pentru titlul mondial la supermijlocie în versiunea WBO. Faptul că Glen Johnson a acceptat, în cele din urmă, să lupte cu Lucian Bute s-ar datora faptului că lui i-a fost propusă, de asemenea, o nouă bursă.

Neînvins de când luptă la profesionişti – are 29 de victorii în tot atâtea meciuri, dintre care 24 înainte de limită -, Lucian Bute porneşte favorit în disputa cu Glen Johnson, care are 51 de victorii (35 prin KO), 12 înfrângeri şi două meciuri egale.

În cazul unei victorii, Bute intenţionează să lupte anul viitor, în primăvară, cu un alt campion mondial al categoriei pentru unificarea centurilor. Adversarul său ar putea fi Froch sau Word.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net