Meciul Mayweather - Mosley: Pumni la conferinţa de presă

Ultima actualizare:

Amândoi protagoniştii au plecat într-o campanie de promovare a evenimentului care va avea loc la MGM Grand Garden, la Las Vegas.

Prima conferinţă a fost susţinută ieri la New York, iar tensiunea care planează în jurul lor s-a terminat cu un schimb de pumni din cauza injuriilor legate de familii, dar şi afaceri.

„Te conduce o femeie. Jin, fosta ta soţie, este managerul tău", i-a reamintit May­­weather jr. adversarului său, a cărui replică nu a fost aşteptată prea mult. „Cred că tu şi Jin ar trebui să vă daţi o întâlnire, dacă e aşa", a spus Mosley.

"Mie îmi place Jin. A ştiut să facă ceva bun din cariera ta. Dar nu eu sunt acela care trebuie să-i plătească pensie alimentară. Oricum, o să-i iau copilului tău un costum de firmă, ca al meu, de bună calitate, nu ca cel pe care îl porţi tu acum", a ţinut să precizeze Mayweather.

Mayweather (32 de ani) e de şase ori campion mondial la cinci categorii (40 de victorii, dintre care 25 înainte de limită), iar Mosley (39 de ani) e cvintuplu campion mondial la trei categorii (46 de victorii, dintre care 39 înainte de limită).

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net