Michael Schumacher, spitalizat în secret la Paris! A fost adus cu o ambulanță specială

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public din 2013Foto: Getty
Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public din 2013Foto: Getty

Michael Schumacher (50 de ani) a fost spitalizat în secret luni după-amiază (9 septembrie), la Paris, la secția de chirurgie cardio-vasculară. Fostul pilot de Formula 1 a fost internat la unitatea Georges-Pompidou (Paris XVeme), la medicul Philippe Menasche (69 de ani).

A fost agitație mare la spitalul unde a fost adus fostul campion mondial. El a fost transportat la bordul unei ambulanțe speciale, cu număr de Geneva. Când a ajuns în curtea spitalului, Michael Schumacher a fost pus pe o brancardă acoperită cu o husă, care i-a mascat complet fața și corpul. Au fost luate măsuri speciale de securitate pentru această operațiune, care a fost supravegheată de peste 12 persoane. Totodată, curtea spitalului a fost împânzită de polițiști. 

Presa franceză a făcut numeroase speculații pe marginea internării secrete a lui Michael Schumacher. Germanul cu 91 de Grand Pridx-uri în palmares este tratat de eminentul chirurg cardiolog Phelippe Menasche, care este și inițiatorul unei terapii revoluționare pentru cei care suferă de insuficiență cardiacă. Nu se cunoaște exact ce tratament va urma Michael Schumacher, însă ar fi vorba despre „perfuzii de celule sușe care sunt răspândite în organism pentru a obține o acțiune antiinflamatorie sistematică”. El ar urma să fie externat miercuri (11 septembrie), potrivit news.ro. Starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 rămâne un adevărat mister.

Familia nu vrea să mai spună nimic presei despre recuperarea lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a suferit o accidentare gravă la cap, în timp ce era pe schi, pe 29 decembrie 2013. De atunci, fostul pilot nu a mai fost văzut în public. El a fost tratat în tot acest timp în Elveția, însă există foarte puține informații legate de recuperarea lui. Acesta a fost operat de două ori la spitalul din Grenoble, iar după aceea a fost transferat la un spital din Lausanne. Schumacher a fost externat după câteva luni, urmând tratamentul acasă.

Familia a decis să nu mai comunice nimic cu presa, despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Rudele l-au ascuns de ochii lumii, în castelul de 50 de milioane de euro pe care fostul campion mondial îl deține în Elveția.

Potrivit unor surse apropiate de familie, procedurile de fizioterapie costă peste 50.000 de euro săptămânal. Nu mai este conectat la aparate, însă nimeni nu știe dacă Michael Schumacher se poate deplasa singur sau în scaun cu rotile. Corinna Schumacher, soția fostului pilot, nu lasă pe nimeni din preajma lui să divulge informații despre starea sa.

Citește și

Surpriză de ziua lui Michael Schumacher

Mașina cu care Michael Schumacher a câştigat la Monaco, vândută cu 7,5 milioane de euro

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net