Mihai Leu, printre câștigătorii primei etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop

Ultima actualizare:

    Mihai Leu, din nou pe primul loc
Mihai Leu, din nou pe primul loc

După 16 ani, Mihai Leu a devenit din nou campion la Râșnov. Câștigătorul din 2003, Mihai Leu, la volanul unui Ferrari 458 Challenge Evo, s-a impus la clasa GT a competiției automobilistice din weekend.

Primăvara a dat verde activităților în natură, iar sporturile cu motor au așteptat cu mare nerăbdare momentul startului. În acest context, pe 6 și 7 aprilie Râșnovul a fost sub asediul bolizilor pentru că a început oficial sezonul 2019 al Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop. Printre protagoniștii acestei prime etape montane s-a aflat Mihai Leu, cel care a dominat autoritar clasa GT. La volanul unei super-mașini, Ferrari 458 Challenge Evo, fostul boxer a obținut locul 1, urmat la distanță mare de rivalii săi, Eduard Cozma și Florin Voicu. În clasamentul OPEN, Leu a ocupat locul 7, cu un timp puțin mai bun decât al lui Dani Oțil, vedeta de televiziune care a încheiat pe 8 la volanul unui Radical SR4.

Altfel, campion în clasamentul general al etapei de la Râșnov, prima a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019, a fost Lucien  Hora, care a condus o Lola B99/50, pe doi s-au clasat Lucian Răduț și a sa Mitsubishi Lancer Evo 8,5, iar podiumul a fost închis de Silviu Dumitrescu, posesorul unei Osella PA21/E2.

Cursele automobilistice pot fi oricând concursuri de Miss
Cursele automobilistice pot fi oricând concursuri de Miss

Urmează etapa de Super-Rally pe străzile din Mangalia

A fost doar încălzirea pentru iubitorii din România ai acestui sport. Pe 11 și 12 mai va începe la malul mării și sezonul de Super-Rally, Mihai Leu și ceilalți piloți promițând deja să facă spectacol pe străzile din Mangalia. Apoi, întrecerile revin la munte pentru a doua și a treia etapă de Viteză în Coastă. Acestea se vor desfășura la Cheile Grădiștei, respectiv Poiana Brașov, în weekend-urile18-19 mai și 8-9 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net