Mike Tyson fumează marijuana de 40.000 de dolari pe lună din propria producție

Ultima actualizare:
Standul Tyson Ranch din cadrul turneului caritabil de golf sponsorizat de firma fostului boxer
Standul Tyson Ranch din cadrul turneului caritabil de golf sponsorizat de firma fostului boxer

Fostul campion mondial al greilor profesioniști, Mike Tyson, a devenit om de afaceri. El are o fermă de 17 hectare de cannabis și, după cum singur recunoaște, fumează lunar din propria producție, marijuana în valoare de 40.000 de dolari.

Dezvăluirea a fost făcută de Tyson în cadrul unui podcast pe care îl realizează, Hotboxin'. ”Cât fumăm pe lună? De 40.000 de dolari pe lună? Da, de 40.000 pe lună", a spus Tyson. ”Fumăm 10 tone de iarbă pe lună, la fermă”, a adăugat și Eben Britton, fost jucător în NFL, care este co-realizator al podcast-ului. În vârstă de 53 de ani, Mike Tyson a fost cel mai fericit atunci când legea din California a permis consumul de marijuana. Imediat după ce a devenit permis, el a deschis o fermă de cannabis pe o suprafaţă de 17 hectare, îmbinând astfel utilul cu plăcutul. Pentru că fostul boxer nu a ascuns niciodată că a consumat cannabis toată viaţa, așa că acum poate fuma din propria producție. Evident, ce nu fumează vinde, iar producția e atât de mare încât produsele sunt comercializate prin propria firmă de marijuana: ”Tyson Ranch”, care a și sponsorizat o competiție caritabilă de golf, la începutul lunii august. În plus, americanul spune că vinde de 500.000 $ pe lună către dispensare din statele Nevada și California.


    Standul Tyson Ranch din cadrul turneului caritabil de golf sponsorizat de firma fostului boxerFOTO: EPA
Standul Tyson Ranch din cadrul turneului caritabil de golf sponsorizat de firma fostului boxerFOTO: EPA

Mike Tyson a pierdut un meci din cauza consumului de cannabis

Mai mult, fostul boxer a recunoscut că a fumat cananbis în 2000, înaintea meciului cu Andrew Golota, pe care l-a câştigat prin KO tehnic, în repriza a treia. Numai că a fost depistat pozitiv la testul antidoping și victoria i-a fost retrasă. El nu a negat evidența, dar susţine că meciul cu Golota a fost singurul inaintea căruia a fumat iarbă. ”Dar nu m-a afectat pe mine, l-a afectat pe Golota”, a mai spus Tyson, care este un mare susţinător al consumului de cannabis în scop recreaţional şi medical. ”Îmi place cine sunt când fumez. Înţelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place cine sunt uneori. Mă face mai drăguţ, mă calmează”, declara el în trecut, într-un interviu.

Mike Tyson: ”La controalele antidoping duceam urina soției”

Nu e singura destăinuire făcută de fostul mare campion în ultima perioadă. În urmă cu o săptămână, el recunoștea, la ESPN, că a ”păcălit” mai multe controale antidoping folosind urina soţiei şi a copiilor săi. ”Obişnuiam să folosesc urina soţiei mele, până când ea mi-a spus că s-ar putea ca la teste să apar însărcinat. Atunci mi-am zis că mai bine ar fi să folosesc urina copiilor mei”, a declarat el. Tyson a explicat şi cum scăpa de supravegherea personalului medical la controale, pentru a putea folosi proba falsă de urină. ”Majoritatea bărbaţilor, chiar şi homosexualii, nu se simt bine când le arăţi penisul, aşa că atunci când îl arătam, nu le convenea şi plecau”, a spus el.

Mike Tyson a devenit campion mondial la 20 de ani

Mike Tyson este o legendă a boxului mondial şi unul dintre cei mai mediatizati sportivi din întreaga lume. Cel mai tânăr campion mondial al greilor, boxerul este prezent în arena sportivă şi mass-media de peste 25 de ani. Mike a înregistrat primul său mare succes în sportul profesionist în 1986, când a devenit campion WBC, la doar 20 de ani. Un an mai târziu, Tyson a devenit deţinătorul centurilor WBC, WBO şi IBF. El a câştigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriză. În 2011, Tyson a intrat în Boxing Hall of Fame.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net