Moroşanu se bate la Zagreb pentru 1 milion de dolari

Ultima actualizare:

    Moroşanu este unul  dintre cei mai bine  cotaţi luptători  români de K1
Moroşanu este unul dintre cei mai bine cotaţi luptători români de K1

Daniel Ghiţă a făcut o surpriză frumoasă la finala K1 de la Tokio, de pe 31 decembrie 2012, iar în martie vine rândul altui român să-şi încerce norocul cu greii sportului de contact. Cătălin Moroşanu este unul dintre cei 8 oameni care se vor bate pentru premiul cel mare în K-1 World Grand Prix Final 8, de pe 15 martie.

Acest eveniment se desfăşoară pentru prima dată în afara Japoniei, iar locaţia aleasă, Zagreb (Croaţia), a fost anunţată ieri în cadrul unei conferinţe de presă ţinută la Hotelul Intercontinental din Bucureşti. Moroşanu va concura cu croatul Mirko "Cro Cop" Filipovic, azerul Zabit Samedov, americanul Jarrel Miller, surinamezul Ismael Londt, australianul Ben Edwards, egipteanul Hesdy Gerges şi japonezul Makoto Uehara pentru premiul în valoare de 1 milion de dolari, cel mai mare din istoria acestui sport. Atât va lua câştigătorul piramidei, în timp ce locul doi va încasa 300.000 de dolari, iar semifinaliştii vor pleca mai bogaţi cu câte 100.000 de dolari.

"Este cel mai mare pot din cariera mea. Sper să dau lovitura şi să mă fac pe mine şi pe toţi românii fericiţi", a afirmat Moroşanu. Luptătorul născut la Cotnari are 28 de ani şi în 2012 a ieşit campion la SuperKombat World Grand Prix I.

Daniel Ghiţă a luat doar 100.000 de dolari la Tokyo

Daniel Ghiţă, care a ajuns în finala K1 de la Tokyo fiind învins de olandezul Semy Shilt, este un alt greu al acestui sport. Pentru a ilustra mai bine importanţa galei lui Moroşanu de la Zagreb, trebuie menţionat faptul că fostul SPP-ist a încasat pentru performanţa cu Shilt doar 100.000 de euro, în timp ce "Moartea din Carpaţi" va încasa de 10 ori mai mult pentru un succes în Croaţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net