Moroşanu se va bate în Puerto Rico cu un gigant de 125 de kg

Ultima actualizare:

    Superkombat intră pe piaţa din America: Moroşanu în meciul cap de afiş al primei gale a anuluiFoto Click!
Superkombat intră pe piaţa din America: Moroşanu în meciul cap de afiş al primei gale a anuluiFoto Click!

La cinci ani de la lansare, promoţia românească Superkombat, condusă de Eduard Irimia, va organiza pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico, primul mare eveniment al anului pe reguli K-1, unde cap de afiş va fi confruntarea dintre Cătălin Moroşanu şi cel mai bine cotat greu britanic, gigantul Daniel Sam (1,97 m, 125 kg).

După ce în anii trecuţi, evenimentele Superkombat au fost găzduite de ţări precum România, Germania, Italia, Elveţia, Olanda, Muntenegru, Austria, Brazilia, Emiratele Arabe Unite sau Croaţia, evenimentul de la San Juan va fi o premieră, fiind primul de pe teritoriu american.

"Este un moment istoric pentru sportul românesc fiindcă am reuşit să pătrundem pe piaţa americană. Recunosc că a fost visul meu încă din momentul în care am înfiinţat acest produs, iar faptul că vom fi acolo, deja e un pas enorm pentru noi. Proiectul este pe termen lung şi vizează evenimente atât în America de Nord, cât şi în Sud, în Columbia şi Brazilia", a declarat Eduard Irimia, care a dezvăluit că, pe lângă Moroşanu, gala va include sportivi din toată lumea, iar în deschidere vor lupta şi români din noua generaţie precum Cristiana Stancu, Sebastian Cozmâncă, Cristi Spetcu şi Dumitru Ţopai.

"Am învăţat multe după experienţa de anul trecut şi am făcut schimbări în structura circuitului, care vor fi vizibile încă de la primul eveniment", a adăugat promotorul român.

Evenimentul din Puerto Rico, transmis în direct în peste 100 de ţări, printre care şi România, pe Sport.ro şi Eurosport, va fi organizat în parteneriat cu portoricanul Richy Miranda - Cortese, cel care a organizat prima gală UFC în afara teritoriului continental al SUA. "E un eveniment istoric atât pentru Superkombat, cât şi pentru Puerto Rico. Trebuie să îi mulţumim pentru susţinere şi doamnei primar din San Juan, Carmen Yulin Cruz, care s-a bucurat să ştie că un eveniment internaţional va fi organizat aici", a afirmat şi oficialul american.

Gala Superkombat de la San Juan va avea loc în cea mai mare arenă din oraş, The Roberto Clemente Coliseum, care are o capacitate de 10.000 de locuri. Duelul dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Sam, britanicul aflat în top 15 la nivel mondial şi care în trecut i-a învins pe Brian Douwes şi Singh Jaideep, va fi meciul-vedetă al galei denumită "SUA vs Restul Lumii" deoarece va programa confruntări între sportivi americani şi grei de pe toate continentele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net