Multe VIP-uri la eşecul Oltchimului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Semifinala disputată de Oltchim la Bucureşti, în compania celor de la Gyor, a reprezentat locul de întâlnire a lumii bune a sportului. În tribunele sălii Polivalente au luat loc numeroase VIP-uri din sport, multe venite cu familia. Din păcate, rezultatul nu a mulţumit.

Astfel, în primele rânduri, printre spectatori, au putut fi văzute fostul impresar Ioan Becali a venit însoţit de cele trei fete, Pamela (26 ani), Andreea (24 de ani) şi Laura (13 ani), preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a venit împreună cu soţia, fiul, nora şi nepotul mai mare. De asemenea, nu puteau lipsi de la meci cei mai mari antrenori de gimnastică din lume, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, care sunt prezenţi mereu acolo unde se desfăşoară un meci important pentru sportul românesc. Alături de ei s-a aflat dubla campioană olimpică Sandra Izbaşa.

Giovani Becali a fost însoţit de cele trei fete: Laura,Andreea şi Pamela

simeon stalpnicul png

Mariana Bitang şi Octavian Bellu au avut-o alături pe Sandra Izbaşa

simeon stalpnicul png

Dumitru Dragomir a venit cu întreaga familie

simeon stalpnicul png

În ceea ce priveşte partida, vâlcencele au fost învinse cu scorul de 24-22 (14-10) de Gyor la capătul unui meci în care doar cea de-a doua repriză trebuie remarcată. Căci în prima, aşa cum plastic aprecia la Radio GSP preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, „Am greşit atât de mult că mai trebuia doar să ne dăm un autogol". Mai sunt totuşi şanse, chiar dacă mici, ca echipa noastră să întoarcă în retur rezultatul de sâmbătă seara. Joi, 11 aprilie, de la ora 20.00, în imensa sală din Veszprem, jucătoarele de la Oltchim nu joacă doar pentru ele şi pentru îndeplinirea obiectivului, joacă şi pentru viitorul clubului, aşa cum a recunoscut preşedintele de onoare al echipei, Ioan Gavrilescu, la Radio Sport Total FM.

Fiica lui Meme a ţinut «noroc» cu degetele

În tribune a fost prezent şi Mihai Stoica, managerul general al Stelei, care a venit însoţit de fiica lui, Teodora (19 ani). Aceasta a trăit la maximum emoţiile partidei, ţinând chiar degetele încrucişate la atacurile vâlcencelor, pentru a îndrepta cumva norocul în direcţia dorită. Din păcate, nu a fost de ajuns.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net