Nadia Comăneci, idol pentru cele mai mici gimnaste de la GymNadia

Ultima actualizare:

    Nadia Comaneci, in mijlocul copiilor la GymNadia
Nadia Comaneci, in mijlocul copiilor la GymNadia

Fosta sportivă Nadia Comăneci a vizitat, vineri, GymNadia, loc de iniţiere în gimnastică lansată în urmă cu două luni, prin parteneriat cu Fundaţia Ţiriac.

În cadrul vizitei sale Nadia Comăneci a evaluat evoluţia copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 6 ani, înscrişi la cursurile gratuite de iniţiere în gimnastică. Totodată, această a discutat cu micii gimnaşti şi cu părinţii acestora despre beneficiile deja resimţite în rândul practicanţilor de la GymNadia.

"Activitatea fizică practicată încă de la vârste fragede reprezintă o modalitate ideală de formare pentru orice sport. Îmbinând bazele gimnasticii cu distracţia, activităţile de la GymNadia sunt o încântare pentru cei mici. După numai două luni de activitate, mă bucur să pot constata progrese facil vizibile în menţinerea echilibrului, dezvoltarea motricităţii şi a spiritului competitiv a juniorilor de la GymNadia. Este vorba de educaţie, o modalitate pentru părinţi de a facilita copiilor un mediu sănătos de formare, o investiţie în copiii lor, care ii ajută să crească sănătoşi", a declarat fosta gimnastă.

Cursurile gratuite pentru copii se desfăşoară de trei ori pe săptămână, în intervalul orar 10.00 – 12.00,  iar până acum s-au format şase grupe de copii practicanţi, pe categorii de vârstă: 2-3 ani şi respectiv 4-6 ani.

“La GymNadia copiii vin să se joace în primul rând. Este foarte important să dezvoltăm oportunităţi pentru cei mici, iar ceea ce se întâmplă aici, la GymNadia, reprezintă mediul ideal pentru debutul juniorilor în sport”, a declarat Andreea Răducan, prezentă la evenimentul de vineri.

În baza solicitărilor multiple primite dinspre părinţii interesaţi de o dezvoltare fizică şi mentală sănătoasă şi echilibrată a copiilor, Nadia Comăneci a anunţat astăzi lansarea unor noi programe de iniţiere, paralele, ce se vor desfăşura seara, în intervalul orar 17.00 – 19.00, contra cost. Preţul cursurilor contra cost este de 200 lei pentru un abonament de 8 şedinţe, adică 25 lei / sesiune.

Cursurile gratuite din prima parte a zilei vor rămâne în desfăşurare, astfel încât participanţii să aibă variante de zile şi intervale orare uşor accesibile.

Cursurile GymNadia se desfăşoară sub coordonarea celor patru antrenori selectaţi de Nadia Comăneci: Lăcrămioara Moldovan, Cristian Moldovan, Diana Bulimar şi Lucian Branzai.

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundaţiile Ţiriac şi Nadia Comăneci în cadrul Ţiriac - Telekom Arena din Otopeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net