Nadia Comăneci a trecut la patinaj. «Zeiţa de la Montreal» a prezentat un show pentru NBC

Ultima actualizare:

    Nadia Comăneci  şi Peggy Fleming,  două mari campioane  ale sportului mondial
Nadia Comăneci şi Peggy Fleming, două mari campioane ale sportului mondial

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a prezentat, duminică, unul dintre cele mai importante show-uri sportive de la postul american de televiziune NBC.

Un spectacol în care două dintre cele mai expresive sporturi din lume, gimnastica şi patinajul, se reunesc pe aceeaşi suprafaţă pentru două ore, într-un show deja celebru peste Ocean: Skating & Gymnastics Spectacular.

În iarna aceasta, spectacolul, care va fi dizuzat înregistrat de NBC la 19 ianuarie 2013, a avut loc pe patinoarul din Jamestown, acolo unde o mulţime de patinatori medaliaţi olimpici şi mondiali au concurat cot la cot cu gimnaşti sau gimnaste de renume.

Printre acestea şi cunoştinţele noastre de la Jocurile Olimpice, Aly Raisman - cea care i-a „furat" bronzul Cătălinei Ponor la bârnă -, sau Gabrielle Douglas, ambele campioane cu echipa. Evident, gimnaştii şi-au făcut exerciţiile într-o zonă special amenajată, într-un loc în care gheaţa a fost acoperită în prealabil de mochete.

Dylan a învăţat să patineze susţinut de tatăl lui

simeon stalpnicul png

Nadia a prezentat acest show unic în lume alături de soţul ei, Bart Conner, dar şi de una dintre cele mai mari patinatoare din istorie, Peggy Fleming. Evident, prezenţa părinţilor pe gheaţă nu putea să-l lase indiferent pe Dylan, fiul Nadiei şi al lui Bart. Aşa că acesta a luat deja primele lecţii de patinaj, sub supravegherea tatălui său.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net