Nadia, prima apariţie după moartea tatălui

Ultima actualizare:

    Nadia, în doliu, alături  de Ion Ţiriac la Salonul  de la Geneva
Nadia, în doliu, alături de Ion Ţiriac la Salonul de la Geneva

Nadia Comăneci încearcă să-şi revină după moartea tatălui ei, Gheorghe, survenită săptămâna trecută, iar pentru aceasta a decis să socializeze cât mai mult.

Astfel, ea a participat la Salonul International de Orologie de la Geneva, împreună cu alţi 1.000 de invitaţi şi jurnalişti de renume.

Alături de Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac, Boris Becker, Luis Figo şi Zinedine Zidane au reprezentat cu succes tabăra oamenilor care şi-au pus amprenta asupra sportului.

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, „Zeiţa de la Montreal" s-a lăsat fotografiată alături de cel care a fost finalist de trei ori în Cupa Davis şi s-a străduit să afişeze chiar un zâmbet.

Cu toate acestea, pe faţa ei se puteau vedea încă urmele tragediei prin care a trecut. Ea a schimbat câteva vorbe şi cu cei prezenţi la eveniment, asta după ce, în perioada petrecută în România, nu prea a dorit să discute cu nimeni.

Gheorghe Comăneci a murit de ciroză săptămâna trecută

Tatăl Nadiei a încetat din viaţă în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, în Spitalul Universitar din Bucureşti, la vârsta de 76 de ani.

simeon stalpnicul png

Gheorghe Comăneci suferea de mai mult timp de ciroză hepatică şi, a doua zi de Crăciun, a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei hemoragii digestive care, în cele din urmă, i-a fost fatală. Sâmbătă, Nadia Comăneci şi-a înmormântat tatăl la Oneşti.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net