Năstase o atacă pe Halep: "Să ne spună de ce nu vrea să joace pentru România!"

Ultima actualizare:

    Fanii au aplaudat-o pe Simona la aeroportFoto: Roberto Sălceanu
Fanii au aplaudat-o pe Simona la aeroportFoto: Roberto Sălceanu

Simona Halep este unul dintre cele mai bune produse individuale ale sportului românesc, dar chiar şi aşa se găsesc destui cârcotaşi care să n-o placă. Culmea, unul dintre aceştia este Ilie Năstase, şi el fost mare campion în domeniu, la vremea lui.

După trei săptămâni grele în SUA, unde a câştigat Indian Wells şi a jucat semifinală la Miami, Simona Halep are nevoie de o pauză până la viitorul turneu, cel de la Stuttgart. Asta înseamnă că numărul trei mondial WTA nu va face parte din echipa de Cupă Fed a României în jocul cu Canada, de la Montreal, care ne-ar putea duce în Grupa Mondială.

Decizia Simonei Halep, care probabil nu va avea mari consecinţe negative, întrucât suntem favorite clare şi fără constănţeancă în echipă, n-a fost văzută cu ochi buni de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. "N-aș vrea să comentez mai multe, dar nu e normal. Întrebați-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să zic mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart și nu joacă la Fed Cup. Eu m-aș fi dus să evoluez la Cupa Davis pentru țara mea, ea merge la Stuttgart", a declarat Ilie Năstase pentru Ring.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net