Năstase şi Marica, show cu nevestele la mare

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase şi  soţia lui, Brigitte,  au deschis drumul  spre club, ei fiind  urmaţi îndeaproape  de Ciprian Marica şi  logodnica lui
Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte, au deschis drumul spre club, ei fiind urmaţi îndeaproape de Ciprian Marica şi logodnica lui

Vara se apropie de final, iar vedetele au profitat la maximum de fiecare zi cu soare de pe litoral. Prezenţe constante în acest sezon în cea mai de lux staţiune de la noi, Mamaia, soţii Năstase, Ilie şi Brigitte, dar şi cuplul Ciprian Marica – Ioana, s-au distrat la nebunie toată noaptea luând la pas o serie de cluburi de fiţe de pe plajă.

Bucureştiul este pustiu în lunile de vară. Toate vedetele fac ce fac şi fug la mare. Şi nu doar pentru a petrecere sfârşitul săptămânii. Celebrităţile high-life-ului autohton şi-au făcut un obicei din a sta mai mult pe litoral, decât la casele lor, iar fororeporterii Click! i-au susprins în ipostaze care de care mai interesante. Aşa s-a întâmplat şi cu gaşca veselă compusă din soţii Năstase, Ilie şi Brigitte, Cristina, sora brunetei, şi Ciprian Marica şi Ioana, logodnica lui.

simeon stalpnicul png

După ce ziua au petrecut pe plajă, s-au bronzat, când soarele a devenit mult prea puternic, s-au ”refugiat” sub umbrele. N-au rezistat decât până spre prânz, pentru ca apoi să meargă la odihnă, la hotel. Şi aveau de ce să se odihnească. Asta pentru că i-a aşteptat pe toţi o noapte nebună. Astfel, aproape de miezul nopţii, gaşca veselă şi-a dat întâlnire în faţa unui club de fiţe din Mamaia. Brigitte şi Cristina au întreţinut atmosfera cu glume, făcându-i pe partenerii de distracţie să râdă cu gura până la urechi, iar pe trecători să fie foarte atenţi la grupul lor. Marica şi Ioana au mers în urma soţilor Năstase, dar au savurat din plin momentele create de bruneta fostului mare tenisman. Ajunşi în club, n-au făcut ”mulţi pui”, şi au preferat să o ia la pas spre altă discotecă.  Drumul până la destinaţie a fost la fel: s-a râs în hohote, Brigitte fiind şi autoarea glumelor, dar şi ţinta lor. Al doilea club a fost mai pe gustul foştilor sportivi şi al partenerelor lor, astfel că au rămas acolo ore bune. S-a dansat, s-a băut băutură fină şi s-a petrecut ”pe rupte”. Totul până spre dimineaţă.

Năstase: «Dacă eram american aveam o suspendare mai mică»


    Ilie Năstase  este  suspendat  până în 2020
Ilie Năstase este suspendat până în 2020

Zilele petrecute la mare nu au putut să-l facă pe Ilie Năstase să uite de supărarea provocată de suspendarea drastică primită din partea ITF după incidentele de la Mamaia, de la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie. „Nu mă interesează ce spune Serena despre mine. Ea a făcut acelaşi lucru pe care l-am făcut eu şi a primit doi ani cu suspendare, eu am primit 3 ani, fără suspendare. Probabil dacă eram american primeam o suspendare mai mică. În plus, Konta m-a luat un pic peste picior după ce a bătut-o pe Halep la Wimbledon. A scris pe contul de Facebook «Sper că Ilie Năstase s-a uitat la meci aseară». Cam aşa ceva. Urât din partea ei! Dar probabil că ea are voie şi nu comentează nimeni.”, a spus Năstase despre suspendarea de peste trei ani primită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net