Neagu, gata de meciul cu Spania!

Ultima actualizare:

    O bună recuperare după un meci greu, a scris Neagu pe facebook foto: facebook
O bună recuperare după un meci greu, a scris Neagu pe facebook foto: facebook

Vedeta echipei naţionale a României, Cristina Neagu, e pregătită pentru întâlnirea de mâine seară cu ibericele din cadrul Campionatului Mondial. Ea a intrat pe mâna preparatorilor fizici după partida cu Slovenia şi i-a asigurat pe fani că va triumfa şi-n faţa Spaniei.

"Va fi greu să înscriem mereu 30 de goluri şi să primim la fel de multe, nu este OK. Nu trebuie să primim mai mult de 25 de goluri la fiecare meci, pentru a avea o şansă să înscriem peste această cifră şi să câştigăm. Cu siguranţă sunt încă multe lucruri de pus la punct în apărare şi sper să o facem cât mai repede pentru că, vedeţi, competiţia nu aşteaptă, iar mâine avem deja o altă partidă", a spus Neagu pentru prosport.ro.

"Suntem pregătiţi tactic din toate punctele de vedere, important este să-mi fac treaba aşa cum îmi doresc pentru echipa naţională. Uneori e mai puţin, alteori mai mult, dar de fiecare dată este sută la sută din ce pot în momentul respectiv", a mai spus ea referindu-se la meciul de mâine seară, 21.30, cu Spania.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net