Rafael Nadal a debutat aseară cu dreptul în poker! El a câştigat primul turneu la care a participat, iar printre învinşii săi s-a numrat şi liderul mondial, româno-canadianul Daniel Negreanu.


Turneul, care a fost unul caritabil, s-a disputat vineri seara la Praga şi a reunit la start numai vedete. Plus liderul la zi al clasamentului mondial al jucătorilor de poker, Daniel Negreanu. Alături de Nadal, la masa de joc au mai stat fostul fotbalist brazilian Ronaldo, fostul fotbalist ucrainean Andrei Şevcenko, fostul schior italian Alberto Tomba şi fosta jucătoare olandeză de hochei pe iarbă Moreiro de Melo.

Negreanu l-a felicitat pe Nadal pentru că a câştigat turneul


Nadal a început să ia lecţii de poker încă de anul trecut, de la semnarea parteneriatului cu o puternică firmă de poker online, iar rezultatele se văd. În finală, Rafa a jucat contra lui Negreanu, pe care, surprinzător şi pentru Nadal, l-a învins! A câştigat astfel 50.000 de euro, bani care au fost imediat donaţi pentru un caz ales de câştigător.

Ronaldo s-a distrat copios cu Nadal şi Negreanu


"A fost foarte distractiv. Am fost o experienţă foarte interesantă să joc aici alături de prieteni, pentru o cauză umanitară", a declarat Nadal la finalul partidei.

Vedetele s-au luptat pentru 50.000 €


Daniel Negreanu a bătut toate recordurile

Candian de origine română, Daniel Negreanu este considerat cel mai valoros jucător de poker din lume în momentul actual. El a terminat anul 2013 pe primul loc în clasamentul mondial, repetând performanţa din 2004.

De altfel, e singurul jucător din istorie care a reuşit să fie desemnat cel mai bun la finele a doi ani diferiţi. În ceea ce priveşte câştigurile din poker, Negreanu este, cu 14,1 milioane de euro, pe locul trei în clasamentul all-time, după americanul Antonio Esfandiari (18,4 milioane) şi britanicul Sam Trickett (14,3 milioane).


Loading...
Citeste tot despre: