O româncă, cea mai bună din Europa la tenis de masă! Performanță excepțională a Bernadettei Szocs

Ultima actualizare:

    Bernadette SzocsFoto: GettyImages
Bernadette SzocsFoto: GettyImages

Victorie excepțională a româncei Bernadette Szocs la Europa Top 16, concurs care le-a reunit la start pe cele mai valoroase 16 jucătoare din Europa la tenis de masă.

În finală, Bernadette Szocs a învins-o cu scorul de 4-1 (12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7) pe olandeza Li Jie, cucerind în premieră titlul la una dintre cele mai importante competiții de tenis de masă din Europa. Bernie a pierdut un singur set în toată competiția, cel din finală. De altfel, puteți vedea mai jos punctul victoriei, dar și manifesarea de bucurie a jucătoarei noastre.

Pe locul trei la competiţia de la Montreux s-a clasat Elizabeta Samara. Aceasta a învins-o în finala mică, scor 4-2 (11-4, 8-11, 11-6, 11-9, 4-11, 11-8), pe suedeza Matilda Ekholm.

Primele trei clasate la ITTF Europa Top 16 au obţinut calificarea la Cupa Mondială în proba individuală, o performanță de excepție a tenisului de masă românesc.

La această competiție am mai avut o reprezentantă, Daniela Dodean-Monteiro. Ea a fost învinsă în optimi de Jia Liu (Austria), cu 4-2.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net