Înainte de semifinala de azi cu Mali (17.00, Eurosport), Nigeria e motivată la maxim pentru a se impune în Cupa Africii. Nigerienii n-au mai câştigat din 1994 competiţia supremă de pe Continentul Negru, iar acest lucru a devenit o obsesie naţională.


Acum, la turneul final din Africa de Sud, „super-vulturii" au scos-o din competiţie în sferturi pe marea favorită, Coasta de Fildeş, având astăzi prima şansă în semifinala cu Mali.

Cu o victorie, „verzii" vor fi la numai 90 de minute de mult râvnitul trofeu, finala (cu Ghana sau Burkina Faso) fiind programată duminică. Obi Mikel şi compania au motive să tragă tare la aur, mai ales că au primit o promisiune de tentantă din partea Asociaţiei Naţionale a Prostituatelor din Nigeria.

„Pentru a ne arăta suportul faţă de naţională, vom declara o săptămână de sex gratis dacă super-vulturii se vor întoarce acasă câştigători" e textul unui comunicat emis de ANP. Din anunţ nu se înţelege însă clar cine va beneficia de „ofertă". Doar fotbaliştii naţionalei sau orice nigerian?

 
 
Loading...
Citeste tot despre: