Fie că au făcut-o din pasiune pentru sport, fie interesaţi să apară în prim-plan, lângă ring, mai mulţi oameni de sport, dar şi vedete autohtone s-au afişat în tribună.


Elegant ca întotdeauna, Ion Ţiriac a urmărit disputele cu mare atenţie alături de fiul său, Ion Ion, şi nora lui, Ileana Lazariuc.


Afectaţi de căldura din sală - instalaţia de climatizare nu a făcut faţă, doar în anumite zone ale sălii temperatura fiind ceva mai coborâtă - au fost Gică Hagi şi Giovani Becali, ultimul neavând nici o reţinere în a-şi deschide şi nasturii de la cămaşă...

Printre spectatorii de lux s-au aflat Helmuth Duckadam, cel care îi oferise lui Bute un tricou al Stelei cu numărul 1, şi Bogdan Stelea.

De asemenea, la gală au asistat şi luptătorii de K1 Ionuţ Iftimoaie şi Ciprian Sora, dar şi vicecampioana mondială la handbal Steluţa Luca şi soţul ei, Andrei, care este vicepreşedinte la Oltchim - fosta handbalistă şi Bute sunt veri primari.

Citeşte şi:

Leonard Doroftei despre lupta dintre Bute şi Mendy: «Mi se pare prea ieftin meciul acesta. Bute a ales să facă din box o afacere»

LIVE
/ Mister KO i-a dat decisiva în runda a patra

Lucian
Bute: Acel KO a venit fără să mă forţez

VIDEO
Bute, aclamat de sute de persoane în Piaţa Universităţii

Lucian
Bute: «Decât să plângă mama, mai bine să plângă mama lui!»

 
 
Loading...
Citeste tot despre: