Patronul echipei de volei Unic Piatra Neamț, Vasile Ouatu, e infectat cu Covid-19

Ultima actualizare:

    Vasile Ouatu s-a infectat cu Covid-19Foto: Facebook/VasileOuatu
Vasile Ouatu s-a infectat cu Covid-19Foto: Facebook/VasileOuatu

La Piatra Neamț, a fost depistat al 6-lea caz pozitiv de infectare cu Covid-19. Potrivit publicației ”Mesagerul de Neamț”, este vorba despre patronul echipei feminine de volei Unic, Vasile Ouatu (70 de ani). În Rusia, voleibalistul francez Earvin Ngapeth (29 de ani) a fost spitalizat din același motiv.

Fost vice-primar în Piatra Neamț (2004-2008), Vasile Ouatu se afla în izolare, acasă, de câteva zile, ”după ce se prezentase la două spitale acuzând o pneumonie și refuzând inițial testarea”, menționează aceeași sursă. Acționar majoritar al Complexului Comercial Unic din centrul orașului Piatra Neamț, acesta ar fi intrat în contact cu multe persoane în ultimele zile, inclusiv la o masă festivă organizată la restaurantul de acolo, în 8 martie.

Earvin Ngapeth a fost spitalizat în Rusia  

Un alt om de volei atins de Covid-19 este Earvin Ngapeth. Vedetă a reprezentativei Franței și a echipei din Kazan, acesta a fost spitalizat acum câteva zile la Tatarstan. Potrivit lequipe.fr, voleibalistul va fi obligat să rămână sub supraveghere medicală pentru încă o săptămână, cel puțin.

Ngapeth a postat joi, pe contul său de Instagram, o fotografie și un mesaj în care dădea informații. Din câte se pare, el s-ar fi infectat cu Covid-19 în Franța, în urmă cu câteva zile. El a primit permisiunea de a merge acasă pentru a-și vedea familia și prietenii, la Paris și Poitiers. Pe de altă parte, fratele mai mic al lui Earvin, Swan Ngapeth, a părăsit Italia, acolo unde juca volei pentru echipa din Vibo Valentia. Potrivit lequipe.fe, acesta se află în carantină, fără a prezenta vreun simptom al maladiei. În ceea ce îl privește pe Ngapeth, el speră să fie apt de a disputa meciurile din sferturile de finală ale campionatului de volei al Rusiei care sunt programate peste circa două săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net