Patru zile de foc pentru Dinamo în Liga Campionilor la handbal

Ultima actualizare:

    Înainte de meciurile din Liga Campionilor, Dinamo a pierdut ”Eternul derby” cu SteauaFoto: Sport Pictures
Înainte de meciurile din Liga Campionilor, Dinamo a pierdut ”Eternul derby” cu SteauaFoto: Sport Pictures

Lideri în grupa D a Ligii Campionilor, bucureștenii de la Dinamo sunt obligați să câștige meciurile cu echipele scandinave

Oamenii lui Ștefan Constantin trebuie să-și șteargă din memorie evoluția slabă și rezultatul din derby-ul cu Steaua (30-35). Pentru ei importante sunt cele două partide programate într-un interval de patru zile. Iar de rezultatul acestora depinde viitorul lui Dinamo în ediția 2018/2019 a Ligii Campionilor.Un pas important pentru calificarea în ”barajul” pentru optimile de finală poate fi făcut în această seară, la 19.10, când Dinamo evoluează în Norvegia, contra lui Elverum. Disputa e cu atât mai importantă cu cât un succes al bucureștenilor i-ar menține pe aceștia la șefie în Grupa D. O înfrângere, în schimb, le-ar permite nordicilor să egaleze punctajul campioanei României (10p). Și ar complica și mai mult lupta pentru accederea în faza următoare a competiției. Este de amintit că în meciul tur, Bannour, Komogorov, Kuduz și colegii acestora au câștigat cu 26-24 (12-11) după o partidă pe care au dominat-o cu autoritate.

Finlandezii vor fi mai obosiți

La fel de important este și meciul cu Riihimaen Cocks, programat miercuri, 21 noiembrie, la ora 19.30, în sala Dinamo. Pe lângă oponența adversarilor, bucureștenii vor avea de depășit și oboseala acumulată după plasarea în Norvegia. Totuși, cum s-a impus și în partida tur (32-31), iar finlandezii vor sosi în România după ce vor evolua în Spania, Dinamo pornește drept mare favorită. Și fiindcă Riihimaen are șanse minime să mai prindă o clasare pe primele două locuri în grupă.

Amine Bannour, în topul golgheterilor

Transferat în vară, Amine Bannour (28 de ani) a avut evoluții entuziasmante pentru Dinamo în această ediție a Ligii Campionilor. Tunisianul a marcat 46 de goluri, fiind pe locul 3 în clasamentul la zi al golgheterilor în cea mai prestigioasă competiție continentală inter-cluburi. Înaintea lui se află Nico Ronnberg (Riihimaen Cocks), cu 48 de goluri, și Johan a Plogv Hansen (Bjerringbro-Silkeborg), cu 47.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net