Multiplul campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin este un bărbat de casă. El a fost surprins în urmă cu câteva zile de fotoreporterii Click! într-un magazin de bricolaj din Bucureşti.


Fiind o figură extrem de populară, Patzaichin nu a avut nici o problemă în a găsi în magazin un angajat care să-l ajute să aleagă o baterie de chiuvetă.

După câteva minute, fostul antrenor al lotului olimpic de caiac-canoe s-a decis asupra unui model. Apoi, a mers la raionul de flori şi pământ de flori. Fiind crescut în natură - Patzaichin este fiul Deltei, fiind iniţiatorul campaniei Rowmania - cel care a cucerit 4 titluri olimpice şi 9 titluri mondiale iubeşte foarte mult florile, având o grădină plină.

Fostul campion a avut nevoie de îndrumări la alegerea produsului

La plecare un trecător a încercat să-i vândă ceva


Dacă de Paşte a petrecut alături de familie, Patzaichin se va întoarce zilele acestea la treabă. Şi are foarte multă, deoarece el este cel care se ocupă de hainele delegaţiei olimpice care ne va reprezenta la Londra.

Brandul de haine Patzaichin, lansat pe piaţă anul trecut, a debutat deja pe plan internaţional, la Festivalul de Modă de la Berlin, atrăgând numeroase aprecieri.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: