Paula Ungureanu nu caută 1.000 de scuze

Ultima actualizare:

     Paula Ungureanu nu crede în scuze și în lacrimiFoto: sportpictures.eu
Paula Ungureanu nu crede în scuze și în lacrimiFoto: sportpictures.eu

Eșecul (19-22) cu SCM Rm. Vâlcea a lăsat urme, însă CSM București n-are timp să se vaite, mâine jucând din nou în Liga Campionilor. Portar al grupării din Capitală, Paula Ungureanu spune că în Germania ea și colegele sale trebuie să dovedească din nou că sunt cele mai bune.

Experimentata Paula Ungureanu spune că ”prezentul este cel mai important” și că în meciul din Germania, cu Bietigheim (mâine, ora 19.00), ea și colegele sale trebuie să arate că sunt cele mai bune.

CSM București se prezintă la această partidă din postura de lider în Grupa D grație acelui succes (36-31) obținut acasă, acum o săptămână, cu FTC Rail Cargo Budapesta. Însă eșecul (19-22) suferit mai apoi, în campionat, cu gruparea vâlceană, a zdruncinat puțin moralul unei echipe neobișnuită să piardă. Veterană a formației bucureștene, Paula Ungureanu recunoaște că rezultatele din acest sezon nu sunt formidabile. Ba mai mult, spune că e cea mai dificilă perioadă traversată din momentul sosirii sale în Capitală, adică de acum trei ani. Paula, însă, îndeamnă la calm. ”Trebuie să trecem peste! Lucrurile nu funcționează cum ar trebui, dar noi vom face tot ce putem să depășim această situație. Dacă am vrea, acum am putea găsi o mie de scuze. Însă prezentul e cel mai important. Trebuie să ne pregătim și să conștientizăm că fără muncă nu se poate. Toată lumea se așteaptă să câștigăm mereu. Și e dificil. Sunt zile și zile. Până la urmă, nu suntem roboți. Suntem oameni și e greu", a declarat portarul CSMB-ului.

A patra experiență germană pentru Paula Ungureanu

Pe vremea când juca la HCM Baia Mare, Paula a participat la câteva meciuri cu echipe din Germania, în Liga Campionilor. În ediția 2013/2014, ea și colegele sale de atunci s-au impus la limită (20-19), pe teren propriu, cu Thuringer, însă n-au putut împiedica eșecul sever din deplasare (29-36). În 2016/2017, a bifat revanșa: 25-23 în deplasare și 38-27 acasă. De asemenea, și pe vremea când evolua la Oltchim Paula a apărat poarta noastră în două duble confruntări cu Buxtehuder în principala competiție europeană: 28-22 și 24-20 în 2011/2012, respectiv 30-22 și 34-15 în 2012/2013.În prima etapă, SG BBM Bietigheim a obținut un egal (27-27) în Norvegia, cu Vipers Kristiansand, formația învinsă de SCM Craiova, în primăvară, în finala Cupei EHF.

Dinamo joacă pentru șefie cu Wisla Plock

În întrecerea masculină, într-un meci programat în runda cu numărul 5 în Grupa D, Dinamo primește vizita formației poloneze Orlen Wisla Plock. Disputa este programată mâine, la ora 21.00, în sala din Complexul sportiv aflat pe șoseaua Ștefan cel Mare. Wisla și Dinamo împart primul loc în grupă, fiecare având câte 6 puncte. Cele două rivale au suferit câte un eșec, în Spania, cu Ademar Leon, formație aflată pe locul 3.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net