Lumea poker-ului se amuză în aceste zile de un eveniment incredibil petrecut la Melbourne, la cel mai tare concurs de profil din emisfera sudică. Protagonistă a fost o româncă de care nimeni nu auzise până acum.


Ana-Maria Cosma e departe de celebritatea lui Daniel Negreanu, cel mai cunoscut jucător de poker de origine română. Totuşi, Negreanu e eclipsat în prezent de Ana-Maria, care a devenit peste noapte vedetă.

Fără să obţină vreun rezultat notabil, eroina noastră s-a făcut remarcată în această săptămână cu un incident haios consumat la Aussie Millions Poker Championships, în compania celor mai valoroşi pokerişti de pe planetă. Ce s-a întâmplat?

2009: Înainte de operaţie

CLIIMA20140207_0071_1.jpg

Ana-Maria Cosma

La o banală mână desfăşurată la masa cu numărul 32, dealer-ul a oprit jocul observând că celularul româncei se aprinsese după ce Ana-Maria şi-a atins în mod accidental telefonul cu sânii.

2009: După operaţie

CLIIMA20140207_0072_1.jpg

Ana-Maria Cosma

Chemat de urgenţă, directorul turneului a analizat situaţia şi a decis s-o penalizeze pe simpatica brunetă cu cinci minute în afara mesei de joc. Şocată, românca a protestat vehement, subliniind ridicolul situaţiei, dar degeaba.

"Nu pot să-mi controlez sânii!", a argumentat Ana-Maria spre amuzamentul celorlalţi concurenţi. Revenită la masă după cele cinci minute de "exil", Cosma n-a mai rezistat mult, fiind eliminată din concurs de un american mult mai experimentat, Randy Lew. Cu un as şi un valet, Ana-Maria a riscat un all-in, dar Randy avea o pereche de popi.

A câştigat doar 15.000 $ din poker

Într-o ierarhie a site-ului specializat bluff.com (în care lider e Daniel Negreanu), Ana-Maria Cosma e abia pe locul 51.951 în lume. De altfel, suma totală câştigată până acum din poker de tânăra româncă e de numai 14.877 de dolari, care pălesc în faţa celor 17 milioane de dolari acumulaţi de Negreanu.

Halep şi-a micşorat sânii

În orice disciplină sportivă, nu numai la poker, sânii prea mari reprezintă o problemă. A simţit-o pe propria piele şi tenismena Simona Halep, care în 2009 a trecut printr-o operaţie de micşorare a bustului. Practic, după acea intervenţie chirurgicală, Halep şi-a început ascensiunea către locul 10 în lume, poziţie pe care se află în prezent.

Loading...