Penalizată că are sânii prea mari

Ultima actualizare:

    Ana-Maria Cosma
Ana-Maria Cosma

Lumea poker-ului se amuză în aceste zile de un eveniment incredibil petrecut la Melbourne, la cel mai tare concurs de profil din emisfera sudică. Protagonistă a fost o româncă de care nimeni nu auzise până acum.

Ana-Maria Cosma e departe de celebritatea lui Daniel Negreanu, cel mai cunoscut jucător de poker de origine română. Totuşi, Negreanu e eclipsat în prezent de Ana-Maria, care a devenit peste noapte vedetă.

Fără să obţină vreun rezultat notabil, eroina noastră s-a făcut remarcată în această săptămână cu un incident haios consumat la Aussie Millions Poker Championships, în compania celor mai valoroşi pokerişti de pe planetă. Ce s-a întâmplat?

2009: Înainte de operaţie

Ana-Maria Cosma
Ana-Maria Cosma

La o banală mână desfăşurată la masa cu numărul 32, dealer-ul a oprit jocul observând că celularul româncei se aprinsese după ce Ana-Maria şi-a atins în mod accidental telefonul cu sânii.

2009: După operaţie

Ana-Maria Cosma
Ana-Maria Cosma

Chemat de urgenţă, directorul turneului a analizat situaţia şi a decis s-o penalizeze pe simpatica brunetă cu cinci minute în afara mesei de joc. Şocată, românca a protestat vehement, subliniind ridicolul situaţiei, dar degeaba.

"Nu pot să-mi controlez sânii!", a argumentat Ana-Maria spre amuzamentul celorlalţi concurenţi. Revenită la masă după cele cinci minute de "exil", Cosma n-a mai rezistat mult, fiind eliminată din concurs de un american mult mai experimentat, Randy Lew. Cu un as şi un valet, Ana-Maria a riscat un all-in, dar Randy avea o pereche de popi.

Într-o ierarhie a site-ului specializat bluff.com (în care lider e Daniel Negreanu), Ana-Maria Cosma e abia pe locul 51.951 în lume. De altfel, suma totală câştigată până acum din poker de tânăra româncă e de numai 14.877 de dolari, care pălesc în faţa celor 17 milioane de dolari acumulaţi de Negreanu.

În orice disciplină sportivă, nu numai la poker, sânii prea mari reprezintă o problemă. A simţit-o pe propria piele şi tenismena Simona Halep, care în 2009 a trecut printr-o operaţie de micşorare a bustului. Practic, după acea intervenţie chirurgicală, Halep şi-a început ascensiunea către locul 10 în lume, poziţie pe care se află în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net