Supraviețuitor al unui teribil accident produs după startul în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, Romain Grosjean a fost operat, ieri (marţi, 15 decembrie), la mâna strângă "pentru curăţarea unei răni" la ligamentul afectat atunci. Pilotul francez a anunţat că se simte bine.


Într-o postare pe reţelele de socializare, Grosjean a menţionat că a suferit o intervenţie şi la mâna dreaptă, pentru o accidentare suferită la începutul anului 2020. "Mâine voi fi un alt om", a transmis francezul pe Instagram.
Romain Grosjean a scăpat doar cu arsuri la mâini din gravul accident produs pe circuitul de  la Sakhir, la Marele Premiu al Bahrainului. În turul 1 al cursei, monopostul condus de el a pierdut direcția și a lovit bariera de protecţie de pe marginea pistei cu o viteză de 221 kilometri/oră, fiind supus unei forţe de peste 50G. Maşina s-a rupt în două părţi. Partea cu cockpitul pilotului a trecut de bariera metalică şi a fost cuprinsă de flăcări. Francezul a ieşit singur din monopost, suferind doar arsuri la mâini. După accident, el a fost transportat la centrul medical al circuitului, iar apoi, cu elicopterul, la spitalul forţelor armate de lângă capitala Manama. Iniţial, s-a crezut că Grosjean a suferit şi o fractură de coastă, dar radiografia nu a relevat nicio astfel de rană.

 
 
Loading...