Piţi, uite ce karatist e fiul tău! FOTO

Ultima actualizare:

    Acum în vârstă  de 5 ani, Edan este  pasionat de arte  marţiale (Fotografii: Click!)
Acum în vârstă de 5 ani, Edan este pasionat de arte marţiale (Fotografii: Click!)

Vica Blochina răsuflă uşurată. Vineri a câştigat procesul de recunoaştere a paternităţii, intentat fostului ei iubit, Victor Piţurcă, iar fiul ei, Edan, a primit numele selecţionerului.  Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii”, de la Antena 2, nu a chefuit după victoria din justiţie, ci a petrecut întreaga zi alături de fiul ei.

9.000 de euro lunar şi 100.000 de euro retroactiv, pentru ultimul an. Acestea sunt sumele pe care an­­trenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă, trebuie să i le plătească fostei sale amante, Vica Blochina, pentru fiul lor, Edan. Din luna august a anului trecut, tehnicianul nu l-a mai vizitat deloc pe băiat, deşi cel mic întreabă mereu de el.

"Nici nu mai ştiu ce să-i spun lui Edan despre Piţi. I-am tot zis că este plecat, dar nu ştiu cât timp mai pot să fac asta. Din punctul meu de vedere, îl aştept oricând pe Piţi să vină să stea cu Edan pentru că este tatăl lui, iar băiatul îi simte lipsa", ne-a spus Vica. Până să primească veşti de la fostul ei iubit, vedeta Antenei 2 îşi creşte, ca şi până acum,  singură copilul.

Vica l-a aşteptat pe Edan să termine programul de la grădiniţă, apoi l-a dus la karate

Acum în vârstă  de 5 ani, Edan este  pasionat de arte  marţiale (Fotografii: Click!)
Acum în vârstă de 5 ani, Edan este pasionat de arte marţiale (Fotografii: Click!)

Lucrurile nu s-au schimbat în niciun fel nici după victoria obţinută în instanţă, când, oficial, cel mic  a primit numele selecţionerului. După-amiaza zilei de vi­­neri, Vica şi-a petrecut-o alături de Edan, iar fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au aflat ce a făcut blonda din Lituania în ziua în care a obţinut cea mai importată decizie din partea magistraţilor.

Astfel, Vica a fost fotografiată în timp ce îşi lua copilul de la grădiniţă. Îmbrăcată în colanţi şi bluză neagră, dar cu o haină de blană roz, prezentatoarea emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii" l-a aşteptat pe cel mic minute bune până când acesta a ieşit pe poarta grădiniţei.

Fiul selecţionerului a crezut că a uitat ceva în sală, iar Vica s-a asigurat că acestuia nu-i lipseşte nimic din ghiozdan

simeon stalpnicul png

Apoi, destul de grăbiţi, cei doi au mers până la maşina blondei şi au plecat spre o sală de fitness. Şi nu pentru că Vica avea de gând să facă sport, ci pentru că Edan avea programată o lecţie de karate.

Edan şi mama lui au mers grăbiţi către maşină, de teamă să nu întârzie la ora de arte marţiale


    Acum în vârstă  de 5 ani, Edan este  pasionat de arte  marţiale (Fotografii: Click!)
Acum în vârstă de 5 ani, Edan este pasionat de arte marţiale (Fotografii: Click!)

Fiul de cinci ani al selecţionerului s-a dat jos rapid din maşină şi a fugit în sală, s-a schimbat în haine de sport, aşteptându-şi profesorul. Timp de aproape o oră Edan a exersat diferite mişcări, dovedind că are genă de sportiv. Vica a stat pe margine şi l-a urmărit pe cel mic, alături de alţi părinţi care-şi aşteptau, la rândul lor, copiii.

Vica l-a dat în judecată pe Piţurcă în decembrie 2011, iar de atunci, ea şi avocatul ei s-au prezentat la toate termenele procesului. În schimb, selecţionerul nu a venit nicodată şi nici nu a vrut să-şi facă testul ADN. 

Piţi s-a mulţumit doar să spună că băieţelul nu are nici o vină şi că îi pare foarte rău că şi-a rănit familia. Virgil Bărbulescu, avocatul antrenorului „tricolorilor", ne-a declarat că nu este mulţumit de decizia magistraţilor, dar că încă nu ştie ce paşi vor urma:" Mi se pare o sumă exagerat de mare, dar deocamdată clientul meu nu s-a decis dacă va face apel. Aşteptăm motivarea judecătorului, apoi vom vedea".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net